• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi på måndag

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Sägen ringar

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Vill du ha en ring som tar plats eller kanske något som är nätt och elegant? Sägen ringar är varierade och alltid mycket vackra. Det här är ett spännande svenskt märke som tar tillvara på klassiska porslinsmönster och inkluderar dessa i smycken. Faktum är att själva porslinet är en del av ringarna.

Sägen ringar är unika. Inte bara för att de kombinerar porslin med metaller som silver och stål. Varje ring berättar en berättelse, en sägen. Den kommer att passa din personlighet och kan också få dig att känna mer inspiration och lust.

Eco luxury Sägen ringar

Vanligtvis så kanske du inte tänker att lyx och eco går ihop i samma mening. Men med Sägen ringar så är dessa ord som klippta och skurna för varandra. Kollektionen som kallas för Eco luxury består av smycken som kombinerar 100 % återvunnet silver med klassiskt porslin från tillverkare som Gustavsberg och Rörstrand.

Välj en Sägen ring med de fina bladen i mörkt grönt och med svarta linjer. Eller varför inte något blått? Du kan också välja lite enklare mönster eller inslag som bara är porslin i en enda färg. I en ring så är detta material så fint, det passar perfekt!

Contemporary Sägen ringar

Contemporary Sägen ringar har också inslag av porslin som du kan känna igen. Men de är gjorda av nickelfritt rostfritt stål. Stål som blänker och förblir fint år ut och år in. Contemporary ringarna är spännande och ofta lite utanför ramar vad gäller design vilket är roligt.

Alla Sägen smycken är handgjorda. De är bekväma att bära, och om du tar hand om din ring så kan den bli en klenod som du skickar vidare till nästa generation.

Storlek på ringen

Det som är så smart med Sägen ringar är att de går att justera på ett mycket enkelt vis. Med en öppen baksida så går det lätt att justera storlek från 15 och hela vägen till 21. På så vis så får du en ring som sitter precis som den ska utan att det påverkar designen på ett negativt sätt.

Varje ring kommer i en fin presentask. Om du vill ge bort en Sägen ring som present så behöver du alltså inte först ta reda på storlek. Det är bara att beställa och sedan ge bort i den fina ask som ringen kommer i. Asken är också en mycket bra plats för förvaring när ringen inte kommer att användas.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen