090 - 14 92 30      Vardagar 09.00 - 14.00

CartVarukorg (0)

Samsonite – Väskor

Med en Samsonite väska så är resans packning enkelt ordnad. Det spelar ingen roll om du behöver en smidig dataväska eller kabinsväska som med säkerhet får tas ombord, Samsonite lever upp till dina krav och behov. Att det här väskmärket är så pass känt är inte konstigt. De har ju varit med och lett utvecklingen av resväskor och andra väskor under många års tid.

När du vill få mer utrymme i en väska som ändå inte ska vara så stor så är detta märke ett säkert kort. De har lång erfarenhet av att ta fram väskmodeller som är till för olika situationer och ändamål. Genom att välja rätt så får du en väska som du kommer att ha stor glädje av.

Dessutom så är moderna Samsonite väskor också framtagna med tanke på estetik. De har fina former som är vackra att se på. Du kan välja mellan olika färger och du kommer att dra stor nytta av ergonomi. Ett bekvämt handtag för väskan får betydelse när du ska dra eller bära den länge. Då kommer du vara glad att du investerade i ett märke som erbjuder högsta kvalitet.

Här är några mycket vanliga frågor om Samsonite väskor. Om du undrar över något som inte besvaras härnedan så kan du givetvis kontakta vår support med din fråga.

Läs mer

Sortera efter

Vad är en smart sleeve väska?

När du skaffar en Samsonite datorväska så kommer du att se att den har en så kallad smart sleeve. Det här är ett system som gör det möjligt att fästa datorväskan vid en resväska. Det får du användning av då du är ute och reser och vill dra hela ditt bagage med en hand.

Går det att reparera en Samsonite väska?

Ja, det går att reparera Samsonite väskor på en serviceverkstad som jobbar med detta märke. Om du vill få reparation med garanti så måste du kontakta Samsonite för att få veta var det finns en Samsonite reparatör som har licens för märket.

Går det att ta med Samsonite väskan på flyget?

Det finns allmänna riktlinjer för kabinbagage som gör gällande att väskan får ha storleken 56 cm x 45 cm x 25 cm. Det här måttet inkluderar hjul, handtag, fickor och mer. Det finns Samsonite väskor som är särskilt framtagna för att vara enkla att ta med som kabinbagage.

Vad är en expanderbar Samsonite väska?

Det här är en mjuk resväska som går att expandera. När du öppnar dragkedjan som finns till facket som är expanderbart så får du mer plats i väskan. Nästan alla Samsonite väskor har denna funktion som är mycket praktisk.

Vad gör jag om jag tappar nycklarna till min väska?

När du får din Samsonite väska så ska du skriva ner numret på låscylindern. Skicka det som ett mejl till dig själv så att du inte tappar bort det. När du behöver en ny nyckel så kan du skicka numret med email till Samsonite som då kan göra en ny nyckel till din väska.

Vad gör jag om jag glömmer bort låskombinationen?

Det går också att öppna ett kombinationslås utan kod men det måste du vända dig till ett auktoriserat Samsonite center för att få hjälp med. Bäst är att du ser till att ha koden antecknad på en plats där du inte tappar bort den. Det är återigen en smart idé att skicka koden som mejl då du kan komma åt informationen oavsett var du befinner dig i världen på detta vis.


checkout Till Kassan
Produkter
Varumärken
Övrigt