070-584 92 30​      Vardagar 09.00 - 14.00

CartVarukorg (0)

Schalins - Vigsel & Förlovning


Sortera efter

Här hittar ni ett stort utbud av unika och handgjorda smycken från Schalins. Schalins är ett svenskt märke som tillverkar smycken i kärlekens tecken, och som lyfter fram den stilrena svenska designen på ett medvetet och kvalitativt sätt. Sedan 1944 har de erbjudit förlovnings, vigselringar och olika typer av morgongåvor med stor variation och flexibilitet för att kunna anpassa sig efter just er.

Schalins - visa er kärlek med personliga ringar.

Välj bland vigsel och förlovningsringar i olika material, Schalins tillverkar smycken i vitt guld, rött guld, rosa guld, palladium, titan och silver. För att kunna erbjuda dig en ännu mer personlig vigsel eller förlovningsring kan du även välja vilken typ av ytbehandling som ringen ska ha. Vi har modeller med eller utan diamanter där du alltid får medskickat ett certifikat ifyllt av Schalins själva. Där anger de caratvikt och kvalitet på diamanterna samt när ringen levererades. Detta är en värdehandling så se till att spara det på en bra plats. När du beställer en förlovningsring från Schalins hos oss bjuder vi på gravyr till din ring. För visst vill man föreviga tillfället med sin partners namn och datumet för er vigsel, eller varför inte något unikt som symboliserar just er kärlek?

Ett exklusivt hantverk från Sverige.

Schalins smycken tillverkas i Sverige med högsta kvalitet. Genom att förena traditionellt hantverk med modern teknik har de lyckats ta branschen inom vigsel- och förlovningsringar med storm. Mycket har utvecklats sedan starten i den lilla familjebutiken, till att nu kunna erbjuda sina smycken runtom i hela Sverige. Den välutbildade personalen har verkligen öga för detaljer och med ett stort driv ser de till att ständigt utvecklas. Idag är de en av Nordens största ringtillverkare, och med sitt stora utbud av egendesignade kvalitetsringar kan du som kund vara säker på att få något alldeles unikt. Med Schalins egna My Design kan du bestämma allt från fattning, antal diamanter, diamantkvalitet, bredd, yta, höjd med mera. Formge din egna drömring!

Vi på blingit.se erbjuder snabba och säkra leveranser på endast 2-3 arbetsdagar. Hos oss hittar du vigselringar till bästa pris och vår kunniga personal vägleder er gärna på vägen mot det perfekta smycket. Beställ för över 300 kronor idag så bjuder vi på frakten. När ni väljer att köpa er vigselring från Schalins här hos oss ingår valfri gravyr. Välj mellan invändig gravyr, utvändig gravyr eller kantgravyr.checkout Till Kassan
Produkter
Varumärken
Övrigt