070-584 92 30​      Vardagar 09.00 - 14.00

CartVarukorg (0)

Story by Kranz & Ziegler smycken


Sortera efter


MEST POPULÄRA I DENNA KATEGORI

Danska Kranz & Ziegler grundades av Mads Ziegler som 2009 hade en vision om att skapa personliga och unika smycken där varje bärare själv kunde uttrycka sin egen berättelse. Namnet på kollektionen som fortsatt utvecklas och berikas med nya skatter är Story och numera så består den inte bara av fantastiska armband utan också av ringar, örhängen och halsband. Idag så fungerar Mad Ziegler som chefsdesigner för Kranz & Zieglers smycken, och hans vision om personliga smycken är idag ett faktum som har fått många att välja Kranz & Ziegler för högtidliga tillfällen såväl som för vanliga dagar då ett tufft men elegant smycke kan ge energi och glädje som inget annat.


Den som tycker att det är roligt att bygga ett eget unikt armband får inte missa de vackra Story by Kranz & Ziegler armbanden. Det här är armband som är enkla att bära och som låter dig leva ut din kreativitet. Varje dag kan innebära ett nytt armband då du väljer berlocker eller kanske bär länken precis som den är utan någon som helst dekoration. Du kan börja med några få berlocker och sedan bygga på med mer.

Ett Story by Kranz & Ziegler armband är ett mycket personligt smycke som man uttrycker sin egen stil med. Det är möjligt att välja olika färger och olika stil på armbanden som man bygger på med berlocker. Sedan så finns det smycken där man inte måste bygga på och de är också mycket moderna och snygga. Armbanden med små stenar i flera lager tar plats men är fortfarande stillsamma i sitt formspråk.

Story by Kranz & Ziegler är ett märke som passar många. Genom att välja de material och färger som passar dig bäst så får du ett smycke som du kan använda ofta. Man kan anpassa armbanden med berlocker så att de passar extra bra till fest och tvärtom blir lite stillsammare till vardags.

Hur kommer man igång med ett Story by Kranz & Ziegler armband?

Armbandet är gjort av ett stycke läder som hänger samman. Nästa steg är att välja den berlock, eller berlocker, som du vill ha på armbandet. Du trär på dessa från den smala sidan på låset. Det är nu bara att trä på och dra berlocken till den plats på armbandet som du vill ha den. Om du väljer berlocker som har hängen så ska du lägga märke till att det finns en plats där hänget ska sitta. Se till att hänget är i denna position innan du trär på berlocken på armbandet. Om hänget inte sitter i den lilla fördjupningen för detta så finns risken att du skadar lädret då du försöker dra på berlocken.

Hur öppnar man och stänger armbandet?

Med ett magnetlås så är det lätt att stänga och öppna. För att öppna så är det bara att dra i varje sida tills låset lossar. Du stänger genom att trycka ihop ändarna varpå de klickar samman. Låsen är gjorda för att sitta bra så man behöver inte oroa sig för att tappa armbandet bara för att man till exempel rör häftigt på armen.

Vilket material ingår i armbanden?

Armbandet är gjort av syntetiskt eller äkta läder. Det här beror på den modell som du väljer. Pälsarmbanden är syntetiska. Det finns också armband med inslag av pärlor, och berlocker kan vara gjorda av sterlingsilver med inslag av zirkonia-kristaller.

Är Story by Kranz & Ziegler armband en bra present?

Ja, det här är en present som uppskattas av många. Den är unik och spännande. Med ett armband som man kan bygga på med berlocker så ger du ju den som får presenten möjligheten att själv utveckla. Det är ovanligt då det handlar om ett smycke som present. Stilen är också rätt så lugn och tillbakalutad så man tar ingen större risk då man chansar på att personen man ger till kommer att tycka om smycket. Vi påminner också om att vi har öppet köp under 30 dagar så visst går det att byta smycket eller berlocker om man vill det.

Kan man bada med armbanden från Story by Kranz & Ziegler?

Man ska inte bada med läderarmband och helst inte sporta då man bär smycken med lösa delar som rör på sig. Om man har många berlocker på armbandet så kan man slita på dessa i onödan då de kommer åt varandra. Dessutom så ska man inte utsätta läder eller silver för kemikalier som finns i tvålar och krämer. Duscha och smörj in dig innan du sätter på dina smycken. Vi rekommenderar också att du undviker att simma eller duscha med smycken från Story by Kranz & Ziegler.


checkout Till Kassan
Produkter
Varumärken
Övrigt