070-584 92 30​      Vardagar 09.00 - 14.00

CartVarukorg (0)

Syster P smycken 50 - 80% Rabatt, just nu.

Nyhet - I samarbete med Therese Lindgren har Syster P skapat en populär kollektion, Syster P x Therese Lindgren.


Sortera efter


Exklusiva guldsmycken med vackra stenar, bohemiska armband med orientaliska mönster, stilrena former i skandinaviska anda… Man kan verkligen fråga sig vart Syster P fått sin inspiration ifrån och svaret är världen. De två systrarna Emma och Annikki grundade det populära smyckesföretaget Syster P efter att ha varit iväg på en resa till Shanghai.

Den myllrande och kontrastrika staden erbjöd vackra halvädelstenar och pärlor som systrarna inte kunde motstå. Med ett bagage fyllt av smyckesmaterial återvände de hem, där en helt ny framtid tog sin början. Genom att resa över hela världen hämtar systrarna ny inspiration till sina smycken, därav den unika kombination du kan se i sortimentet. Som Syster P återförsäljare kan vi på Blingit stolt presentera både örhängen, armband och halsband i en fantastisk design. För dig som letar efter något mer annorlunda, smycken mer karaktär och historia, är Syster P smycken något för dig. När du handlar ett smycke från Syster P handlar du en berättelse från långt borta.

Spännande möten med Syster P smycken

Det är roligt att kunna köpa smycken som inspirerats från en värld långt borta. Systrarna och grundarna bakom Syster P kan få inspiration från en aveny i New York till en livfull bakgata i New Delhi. Det är detta som gör smyckena så originella och spännande – alla bär de på en berättelse, ett äventyr. Smyckena du hittar i sortimentet är noggrant utvalda och tillverkas av gedigna material som 18 karat guld, sterlingsilver och vackra stenar. Här finns ett stort och brett urval av både färg och form. Du kan alltid lita på att kvaliteten är på topp och att du får ett smycke med karaktär när du handlar från Syster P. Hos oss på Blingit kan du enkelt beställa Syster P smycken online. Vi erbjuder ett varierat utbud av material, prisklasser och designer, allt för att du ska hitta något som känns perfekt!


Det är systrarna Annikki Schaeferdiek och Emma Haegerström som ligger bakom märket Syster P med bas i Stockholm. De designar varje nytt smycke med tanke på trender och vad som händer runtom i världen. Man känner hur mycket tanke som går in i varje ny design och dessutom så samarbetar Syster P då och då med andra för att få fram unika smycken. Tillsammans med Gabriella Joss så gjordes ett unikt gravidarmband med två hjärtan där det stora hjärtat stod för mamman och det lilla för barnet.

Varje smycke görs bara i några få exemplar så att man får känslan av att man är den enda som har ett visst armband eller halsband. Designen är gjord för att göra det enkelt att använda smyckena. De har inga krångliga lås och kan också passa olika storlek på armleder. Det här gör det också enkelt att välja ett Syster P smycke som present.

Hur kan man justera längden på halsband?

Det finns Syster P halsband med mycket smart design. Du kan till exempel dra nytta av draglås som gör att man kan justera längden upp till 21 cm. Vi rekommenderar alltid att du läser vår beskrivning av halsbandet noga. Där kan du se precis hur långt det är och hur mycket det går att justera.

Är Syster P smycken nickelsäkra?

Ja, smyckena är nickelsäkra. Men om du är extra känslig vid bärandet av örhängen så ska du kontrollera vilka material som ingår. Örhängen av silver med plätering av 18 karats guld fungerar bra för de flesta.

Hur stora är Syster P armband?

Armbanden som man kan böja till har en diameter på 6.8 cm. De kan enkelt bli större eller mindre men tänk på att inte ta i för mycket då det kan ändra den snygga formen.

Är det äkta guld i de guldfärgade armbanden?

Ja, det är äkta guld i armbanden med guldfärg. Syster P pläterar Sterlingsilver med guld i 18 karat.

Vad är halskedjorna gjorda av?

Silverkedjorna är pläterade med rhodium och det ger en fin finish som dessutom klarar mer än silver. Guldkedjorna har pläterats med guldfinish. Alla kedjor är fria från nickel.

Är det äkta stenar i Syster P smycken?

Alla Syster P smycken med inslag av stenar har naturliga stenar. Det här gör att varje smycke blir unikt och att det åldras på ett fint sätt.

Vad är ringar och örhängen gjorda av?

Örhängen och ringar görs alla i Sterling silver. De kan dock vara guldfärgade och då har man lagt på ett lager med 18 karat guld.

Passar Syster P som present till en flicka?

Vissa Syster P smycken kan mycket väl passa bra även för en flicka. Designen är lättsam och inslag av fåglar och vackra stenar kan mycket väl tilltala yngre tjejer. Men överlag så handlar det om ett märke för vuxna som kan uppskatta tanken bakom design och form på ett moget sätt.

Kan man matcha olika Syster P smycken?

Ja, samma design återkommer i armband, halsband och örhängen. Det gör att du med enkelhet kan matcha olika smycken för en komplett look.

Går det att byta smycke?

Om du beställer ett smycke och ångrar detta så kan du använda dig av vår policy för 14 dagars öppet köp. Det här är också något som gör det lätt att köpa presenter från Blingit.

Kan man duscha och bada med smyckena?

Man kan göra det men vi rekommenderar ändå att du tar av dig dina Syster P smycken då du ska bada. Metaller kan påverkas av de kemikalier som finns i badprodukter. Om du simmar i pool eller hav så finns ju även risken för att du tappar ett smycke som då blir svårt att hitta igen.


checkout Till Kassan
Produkter
Varumärken
Övrigt