070-584 92 30​      Vardagar 09.00 - 14.00

CartVarukorg (0)

The Botilda - BARN

Söker du ett smycke till ditt barn eller kanske att ge bort som present till någon? - Ja då vill vi tipsa om varumärket The Botilda och deras serie med barnsmycken i äkta 925 Sterlingsilver som är ett perfekt val för dig! The Botilda har ett vackert urval av bästsäljande, roliga, färgglada och högkvalitativa silversmycken som är allergivänliga och inte irritera känslig hud, vilket gör dem helt säkra för barn. Samtliga smycken är testade och nickelgodkända. 
 


Sortera efter
Visa fler

MEST POPULÄRA I DENNA KATEGORI

Det finns några saker att tänka på när du ska köpa smycken till dina egna eller andras barn.

1. Säkerställ att du får den bästa kvaliteten och säkerheten för ditt barn, leta efter smycken tillverkade i 925 Sterlingsliver vilket är den högsta kvaliteten på silver som används i smycken. Just detta gör att du kan välja The Botildas barnsmycken med gott samvete, här tillverkas allt i just 925 Sterlingsilver.

2. För yngre barn, välj delar som är enkla och med säkra spännen och inga små delar som kan utgöra kvävningsrisk. T.e.x så är alla The Botildas armband och halsband med den typen av lås som går upp om barnet skulle fastnar i något. Det kan kännas tråkigt om smycket går sönder om man fastnar i något, men det är samma princip som en cykelhjälm, där vill man också att spännet lossnar om barnet fastnar i låt oss säga en gren.

3. The Botildas örhängen har alla delar tillverkade i äkta 925 Sterlingsilver, även bakstycket / pluppen som fäster stiftet bakom örsnibben är av bästa kvalité.


Vilken typ av smycka ska jag välja till barn?

1. Armband - Välj ett armband som sitter tätt på barnets handled för att förhindra att det glider av eller fastnar i något. Undvik armband med små delar eller berlocker som kan lossna och sväljas. 

2. Halsband - Ett enkelt hängsmycke eller charmhalsband kan vara en fin accessoar för större barn. Välj en kortare längd för att säkerställa att den inte fastnar i någonting. 

3. Örhängen - Små och enkla örhängen är ett bra val för små barn. Undvik båge eller dinglande örhängen, eftersom de lätt kan fastna i kläder eller hår.

Kom ihåg att små barn alltid bör övervakas när de bär smycken, och att alla föremål med små delar ska förvaras utom räckhåll för små barn.


checkout Till Kassan
Produkter
Varumärken
Övrigt