• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

ARMBAND

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Armband för barn i äkta silver med roliga motiv är inte bara snygga utan också säkra och bekväma för unga bärare. Här följer en beskrivning av dessa charmiga smycken från varumärket The Botilda.

Material: Alla armband är tillverkade av högkvalitativt, äkta sterlingsilver som är känt för sin hållbarhet och hypoallergena egenskaper. Sterlingsilvret ser till att armbanden bibehåller sin glans och kvalitet över tid.

Motiv: Armbanden har ett brett utbud av lekfulla och barnvänliga motiv som tillgodoser ditt barns intressen och fantasi. Några extra populära mönster just nu är alla former av djurmotiv så som delfiner, sköldpaddor, hundar, katter, elefanter och nallar.  Även naturliga motiv som blommor, fjärilar, nyckelpigor och regnbågar är populära, för att inta tala om enhörningen.

Detaljer: Dessa armband är designade med barn i åtanke och har en lämplig storlek för mindre handleder, vilket säkerställer en bekväm passform. Motiven kan accentueras med färgglad emalj, små ädelstenar eller gnistrande kristaller för att förstärka deras visuella utseénde.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen