• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

The Botilda halsband för barn

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

The Botilda har en serie halsband speciellt designade för barn som är tillverkade i äkta silver, alla med lekfulla motiv.

Material: Alla halsband är tillverkade av högkvalitativt och äkta sterlingsilver vilket säkerställer hållbarhet och allergivänliga egenskaper. Sterlingsilver bibehåller sin glans och kvalitet över tid, vilket gör det till ett lämpligt material för barnsmycken.

Motiv: Halsbanden har ett brett utbud med barnvänliga motiv så som fjärilar, sköldpaddor, ugglor och kattungar bland annat, i kollektionen finns även naturinspirerade motiv som blommor, löv, nyckelpigor och regnbågar. För den som gillar lite enklare former så har varumärket The Botilda tagit fram en klassisk serie med geometriska former som hjärtan, stjärnor, månar och solar. Sist men inte minst så finns det självklart något för sportälskaren med motiv som fotbollar, balettskor eller små cyklar. 

Design: Dessa halsband är genomtänkt designade med barn i åtanke, med hängen i passliga storlekar och kedjelängder som är lämpliga för mindre halsar.

Varje dag; Ett halsband passar ofta för olika tillfällen, från vardagskläder till speciella evenemang som födelsedagar, helgdagar eller familjesammankomster så passa på att köpa flera när du ändå är igång.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen