• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi imorgon

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

The Botilda örhängen till barn

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Du har sett 40 av 112 produkter.

The Botildas barnörhängen i äkta silver med roliga motiv är designade för att tilltala små barn samtidigt som de är säkra och bekväma att bära.

Material: Alla örhängen är tillverkade av äkta sterlingsilver som är en hållbar och allergivänlig metall, vilket gör dem säkra för barn med känsliga öron. Silvret ger örhängena en blank polerad finish som glittrar i ljuset.

Motiv: Örhängena har en mängd lekfulla och barnvänliga motiv som säkerligen kommer att fånga ditt barns fantasi. Några vanliga motiv är söta och nyckfulla djurformer som fjärilar, nyckelpigor, kattungar, valpar och pandor vilket gör dem tilltalande för unga djurälskare. Blommönster med färgglada emaljaccenter som blommor, löv och regnbågar kan framkalla en känsla av naturen och naturens skönhet. Varumärket The Botilda har även en serie med enkla och roliga geometriska former som hjärtan, stjärnor och månar i sitt sortiment.

Storlek; Örhängena finns i flera olika storlekar som passar barns öron, vilket säkerställer att de är lätta och bekväma att bära.

Alla silverörhängen från The Botilda levereras i en liten förvaringspåse.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen