070-584 92 30​      Vardagar 09.00 - 14.00

CartVarukorg (0)

The Rubz trendiga armband


Sortera efter
Visa fler

Nu har andra generationens The Rubz armband kommit in, ett armband med sex stycken medföljande silikonplattor i fina färger som gör att du lätt kan byta utseénde på ditt armband och matcha med dina kläder, din väska eller varför inte dina glasögon. Redan 2015 lanserade varumärket ​The Rubz en annan typ av armband för både tjejer och killar som nu har blivit en riktig klassiker och kopieras flitigt av andra varumärken. Detta armband är tillverkat i silikon med tre länkar i rostfritt stål. Armbandet passar de flesta, vi rekommenderar att man har mellan 15 till 18,5cm runt handleden för bästa komfort. Uttryck dig med ett armband i din favoritfärg från varumärket The Rubz!


Dansk smyckesdesign är internationellt uppskattad. Den är vacker men ändå enkel och The Rubz har flera av de kvalitéer som vi förknippar med danska smycken. Det här är armband som är kreativa. Man kan själv välja om man vill ha inlägg för att få mer färg eller om man tycker att det blir finast med metallen som den är mot huden. Något som man kan säga övergripande om The Rubz smycken är att de är mycket behagliga att bära. Man trivs med ett armband som aldrig nyps eller känns kantigt. Mjuka former får betydelse både för syns skull och för känslan som man har. Det är också därför som man lätt använder The Rubz till vardags och kanske glömmer bort att ta av smycket då det blir dags att sova.

Tanken bakom detta märke är att ta den skandinaviska stilen och göra den mer internationell. Idag så finns Rubz smycken i flera tusen butiker världen över. De förekommer ofta i flygplanens produkttidningar och är efterfrågade i Europa, USA, Australien såväl som i Mellanöstern och Asien. Man känner snabbt igen ett smycke från the Rubz då det har loggan med theRubz ingraverad. Den finns som en stämpel i metall på varje smycke. Ser man loggan så kan man vara säker på att det rör sig om ett originalsmycke.

The Rubz engagerar sig i kampen mot cancer. De tar del av den rosa veckan och har samarbetat med dansösen Claudia Rex. Ett unikt smycke för rosa veckan togs fram och alla förtjänster från försäljningen av detta smycke går oavkortat till cancersupport. Det har blivit en hel del pengar vilket The Rubz är stolta över.

Är The Rubz smycken miljövänliga?

The Rubz försöker jobba en hel del med sina produkter för att verka på ett bra sätt för miljön. Både produkter och förpackningar är gjorda av miljövänliga material som går att återvinna.

Hur tillverkas The Rubz armband av metall?

För att få fram de unika formerna på armbanden så använder man sig av laserskärning. Det gör att man kan stansa fram mindre hål och skapa unika former utan att förstöra material. När man har skurit fram formen så böjs armbandet till rätt form.

Vilken metall används i armbanden?

The Rubz skapar armband som är gjorda av rostfritt stål. Det betyder att du får hög hållbarhet och en glans som består.

Hur vet jag om armbandet kommer att passa?

När du väljer ett The Rubz armband så ska du ta en titt på produktbeskrivningen. Ibland så är det så att du får välja en specifik storlek. Jämför med din handled och kontrollera noga att det blir rätt längd. Bangles armband är enklare då de är öppna på baksidan och går att justera för hand. När det gäller armbanden med stållänkar så ska man välja längden då man beställer.

Kan man ge bort The Rubz smycken som present?

Stilen tycks om av många och därmed så är detta ett rätt så säkert val för present. Tänk dock på att material som gummi inte alltid gillas av alla. Ta reda på att den som ska få presenten tycker att det här är coolt och fint. The Rubz kommer i fina förpackningar. En del levereras i exklusiva lådor som är täckta med plast. Det passar mycket fint då man ska ge bort som present.

Kan jag simma med mitt The Rubz armband?

Då materialet är gummi och det finns inslag av rostfritt stål så klarar smycket vatten utan att blir förstört. Men vi vill ändå rekommendera att du tar av dig dina Rubz smycken då du ska simma eller sporta. De kan trots allt slitas av ovarsam hantering och dessutom förlora sin form.

Hur kan jag rengöra mina The Rubz smycken?

Använd en fuktad trasa för att torka av metall. Använd inte kemikalier som kan skada materialen i smycket. Vanligt vatten kan användas varsamt för att skölja bort damm. Tänk också på att förvara dina smycken på ett sätt som gör att de skyddas mot damm och smuts.


checkout Till Kassan
Produkter
Varumärken
Övrigt