070-584 92 30​      Vardagar 09.00 - 14.00

CartVarukorg (0)

Klockor från Thomas Sabo


Sortera efter

Det är något väldigt speciellt med en klocka från Thomas Sabo. Det som för många är en klocka av yttersta modemedvetenhet och trend är på samma gång en alldeles vanlig klocka som vem som helst kan använda, när som helst. Att leva detta dubbelliv, med olika identiteter, är något som en klocka från Thomas Sabo gör med bravur. Det handlar om att se på det med ett ärligt och öppet sinne – en klocka från Thomas Sabo är helt enkelt den moderna trenden och den lättbegripliga designen samlad i en och samma produkt.

Det gör att en klocka från Thomas Sabo inte kommer att vara vräkig eller övertydlig när den används. Snarare är det en detalj som förhöjer intryck och skapar en bättre känsla av helhet. Klockor från Thomas Sabo finns i både herr- och dammodell, vilket vi har tagit hänsyn till i vårt utbud är på Blingit. Passa samtidigt på att upptäcka vad Thomas Sabo mer kan göra för ditt personliga utbud av accessoarer, för att matcha klocka med andra smycken från Thomas Sabo är ett säkert sätt att se till att hålla din stil modern och trendig.

Klockorna från Thomas Sabo är tillverkade i rostfritt stål, för hållbarhet och kvalité ut i minsta detalj.


Klockor med det lilla extra

Individualitet och harmoni är två ord som beskriver THOMAS SABO otroligt bra. Deras smycken och klockor har alla sin unika formgivning och individuella design, och samtidigt som de går utmärkt att använda på egen hand passar de även bra tillsammans med dina andra smycken. Det är en av anledningarna till varför märket har kommit att bli så populärt. Här hittar du klockor som inte bara hjälper dig att hålla tiden, utan som också ger din handled det där lilla extra. De kommer i både stilrena och mer iögonfallande designer och passar både kvinnor och män. Välj bland färger som guld, silver och rosé med antingen läderarmband eller metallänk.

Sedan starten har THOMAS SABO levererar fantastiska kollektioner som tagit välden med storm. Vi är stolta över att kunna erbjuda ett stort och varierat utbud från detta exklusiva varumärke, både med smycken och klockor. Berätta dina egna historier med de unika berlockerna eller skapa fina kombinationer av ringar, örhängen och halsband i stilrena och moderna designer.

Hur levereras min klocka från THOMAS SABO?

När du beställer en klocka från THOMAS SABO från oss på Blingit levereras den alltid i en fin presentförpackning. Perfekt när du ska ge bort den som gåva, men också när du vill unna dig själv något vackert.

Vad betyder ATM i produktbeskrivningarna för klockor?

ATM är en måttangivelse för hur mycket vatten en klocka tål. 10 ATM står till exempel för att klockan tål både bad och snorkling, medan 5 ATM betyder att den endast får utsättas för snabba tillfällen i vatten. Dubbelkolla detta innan du köper din klocka om det är viktigt för dig att den tål vatten. Vi hjälper dig om du skulle ha frågor eller om något skulle bli fel!


checkout Till Kassan
Produkter
Varumärken
Övrigt