070-584 92 30​      Vardagar 09.00 - 14.00

CartVarukorg (0)

Tous - Smycken med björnen


Sortera efter
Visa fler

MEST POPULÄRA I DENNA KATEGORI
NYHETER I DENNA KATEGORI

Tous har haft ett öga för små detaljer ända sedan Salvador Tous Blavi och Teresa Ponsa Mas grundade en affär i Manresa, Barcelona, för att reparera klockor redan 1920. När familjeföretaget decennier senare skapade en ateljé år 1970, var det för att skapa smycken med en attraktiv och inbjudande personlighet. Den berömda Tous-björnen skapades för nästan 35 år senare i 1985, samma år som Tous tog de första stegen mot då den internationella expansionen som idag har gjort Tous till ett märke känd bland smyckesälskare världen över.

Här hos Blingit.se kan du hitta många olika former av smycken från Tous, alla gjorda med en fantastisk design och vackert material som silver, roséguld, och pärlemor. Den kända Tous-björnen är en signatur för företaget och du kan finna den på många av produkterna i deras sortiment. Ta gärna och se om du hittar något som passar dig eller dina bekanta.


Det spanska smyckesmärket har en lång historia och är ett familjeföretag. Björnen som du kanske känner igen kom till år 1985 och är sedan dess med i olika former på armband, halsband och andra kreationer som kommer från detta märke. Det här är ett smyckeföretag som försöker vara lite annorlunda och nytänkande. Deras reklamserie med Gwyneth Paltrow berättade små berättelser på ett så fint och spännande vis. Om du har missat dessa så ska du ta en titt på Youtube där du får följa en berättelse som till stor del handlar om de fina smyckena från TOUS.

Björnen återkommer i olika kreationer på ett så fint sätt. Den kan ses i form av sten, silver eller annan metall. Man kan till och med hitta björnen på urtavlan i Tous-klockor. Vi måste varna för att man lätt fäster sig vid den lille nallen. Det är inte så att den enbart är till för de som tycker om det söta i livet och för barn. Nallen är faktiskt rätt så cool och det särskilt när den ingår i en elegant design som kan tilltala precis vem som helst.

Kan man bada med en Tous klocka?

Ja, Tous klockorna är vattentäta så man kan absolut ta ett dopp med dem. Om du duschar med klockan på så kommer den att klara detta. Men då det lätt är så att man sliter på smycken och klockor som man bär då man badar och sportar så är ändå rekommendationen att ta av sig klockan innan simturen.

Hur får man rätt längd på ett Tous armband?

Beroende på modell så kan det vara så att man måste välja storlek eller så får man en länk som gör att det går att anpassa storleken till egen handled.

Vilka material ingår i smycket?

Tous smycken tillverkas av äkta silver, pärlor och mer. Man använder sig av material av hög kvalitet som är mycket säkra. Smycken som har guldfärg är gjorda i silver som har guldpläterats.

Finns det matchande Tous smycken?

Ja, du kommer att finna örhängen som passar bra med ring, halsband och armband. Men det går också bra att bära smycken som de är utan att matcha. Den lekfulla designen som inkluderar färger och lite annorlunda former kan kännas uppfriskande en vanlig arbetsdag.

Hur tar man på sig ett pärlarmband från Tous?

Pärlarmbanden är elastiska. Det är bara att trä armbandet över handleden för att få det att sitta på rätt sätt.

Är TOUS smycken för barn?

Visst kan man välja ett par örhängen med nallar eller en berlock med samma tema till ett barn. Samtidigt så är det inte så att pastellfärgerna och nalleformen är barnslig. Designen passar mycket bra för vuxna kvinnor som uppskattar det lekfulla som fortsatt är elegant.

Kan man byta ett smycke?

Vi ger 30 dagars öppet köp så visst kan man byta om man vill. Ett tips är att alltid noga läsa produktbeskrivning så att du förstår vad du beställer. Detta särskilt med tanke på storlek och färg. Ge din beställning lite mer tid så blir det rätt från start.

När kommer det nya kollektioner från Tous?

Det kommer nya kollektioner med jämna mellanrum från Tous. Här på Blingit så kommer du att finna uppdateringar då de blir relevanta. Besök oss med jämna mellanrum för att inte missa nytt från detta spanska märke.

Är smyckena nickelsäkra?

Vissa är mer nickelsäkra än andra. Det här beror på material. Om du lider av nickelallergi så ska du säkra dig om att du kan bära silver och guldpläteringar i öron och runt hals och handled.

Är Tous ett bra val som present?

Ja, TOUS är ett mycket bra val då du vill ge bort ett smycke. Märket är uppskattat av flera anledningar. Designen är tillräckligt tillbakalutad för att du ska våga ge bort till en person som du inte känner så väl. Var bara säker på att de färger du väljer passar personen. Alla smycken från detta märke kommer i en fin presentförpackning.


checkout Till Kassan
Produkter
Varumärken
Övrigt