070-584 92 30​      Vardagar 09.00 - 14.00

CartVarukorg (0)

Trolls By Sommer


Sortera efter


Lyckotroll

De danska lyckotrollen är tillbaka för att erövra världen och det är en god nyhet. De här trollen skapades av Thomas Dam från den lilla danska byn Gjøl vid Limfjorden. Under 1960-talet blev trollen världsberömda och de kallades då både för lyckotroll och gjøltroll.

I juni 2015 återlanserade By Sommer dessa små konstverk. De finns i flera färger och har en design som gör att du inte bara sitter och tittar på den lilla gubben.

Troll som du vill ta i

När du ser på bilderna av lyckotroll kan du snabbt bli förälskad och den här känslan förstärks när ni träffas på riktigt. Trollen är gjorda av specialkeramik och har äkta fårull som hår. Håret går att tvätta och styla. Men framförallt kan det kännas mysigt att bara sitta och plocka med det lilla trollet.

Det finns lyckotroll i flera olika färger som:

Krom, Mässing, Brons, Grått ,Svart ,Vitt ,Ljusblått, Rosa

Kan du få mer tur med lyckotrollet?

Ja, det finns faktiskt studier som visar att vi kan göra bättre ifrån oss med hjälp av tur-saker. De har nämligen en förmåga att påverka vårt självförtroende och då klarar vi mer. Och det finns gott om exempel på folk som har använt lyckotroll för att bättra på sina chanser.

När den första kvinnliga piloten, Betty Miller, flög över Stilla Havet hade hon ett lyckotroll med sig. Efter flygturen fick Betty frågan av USA:s dåvarande president, J.F. Kennedy, om det inte hade varit ensam att flyga så långt. Betty svarade att det inte var det eftersom hon hade sitt lyckotroll med på resan!

Ta med dig ett lyckotroll på dina resor i livet, och se till att dina vänner också får trollen som är så rara och härliga!checkout Till Kassan
Produkter
Varumärken
Övrigt