090 - 14 92 30      Vardagar 09.00 - 14.00

CartVarukorg (0)

Smycken från Våga


Sortera efter
Visa fler

Mest populära i denna kategori just nu.

Kvinnligt, tufft och lyxigt är tre ledord som väl representerar VÅGA:s kollektioner. Företaget har sin bas i Hedemora i södra Dalarna och drivs sedan starten 2007 av kusinerna Ingela Sjöström och Elice Kax. Med ett öga för detaljer skapar de smycken för alla kvinnor och tillfällen, som fungerar lika bra till vardag som till fest.

Här hittar du armband, halsband, ringar och örhängen i olika material och stilar, från det feminint vackra till tuffare smycken med mer attityd, så att du ska kunna hitta detaljerna som matchar din personlighet. Alla smycken från VÅGA är nickel-, bly- och kadmimumtestade, och varje smycke levereras i VÅGA:s organzapåse.

Ta en titt i vårt sortiment av vackra smycken från VÅGA och hitta detaljerna som kompletterar dig. Med en stor variation är det lätt att hitta personliga favoriter. Våga ge dig själv det där lilla extra med ett smycke från VÅGA. Handla online i vår webbshop – tryggt, enkelt och med snabba leveranser.


Man behöver inte vara så modig för att bära smycken från Våga, men kanske kommer du att känna mer styrka då du har örhängen, halsband och armband som känns riktigt fina. Det här är klassisk design med en liten modern twist. Materialen håller hög kvalitet och formen på smyckena är gjorda med tanke på att de faktiskt ska bäras med glädje. Du kommer att trivas i din ring från Våga då den sitter på rätt sätt. Samma sak kan man säga om örhängen, halsband och armband.

För kvinnor som är lite äldre och som kanske inte längre känner att man måste lida pin för att vara fin så är det fantastiskt med ett märke som är både vackert och bekvämt. Du finner tuff design såväl som sirligt och elegant. I kollektionerna från Våga så finns det något för varje kvinna som tycker om variation och som vill ha smycken som uttrycker personlighet och pondus.

Här följer några vanliga frågor om Våga smycken…

Är Våga smycken nickelsäkra?

Ja, alla Våga smycken är nickelsäkra. Men det är viktigt att förstå att man kan vara känslig även mot örhängen som är nickelgodkända. Om du normalt sett enbart kan bära guld så finns det risk för att örhängen kommer att irritera även om de är nickelsäkra.

Hur breda är armbanden från Våga?

Våga har tagit fram lite olika modeller. Det finns riktigt breda armband på nära 1.5 cm i bredd. Dessa ska man bära om det känns bekvämt med lite kraftfullare design. Titta alltid i våra produktbeskrivningar för att ta reda på hur stort armbandet som du köper är. Jämför på din egen arm för att uppskatta hur det kommer att kännas och se ut.

Kan man justera längden på armbanden?

Ja, för det mesta så kan man justera längden på armbanden mellan 17 och 20 cm. Om du måste välja specifik storlek så kan du göra det vid beställning. Tänk på att det blir en förinställd storlek om du inte gör detta val.

Vilka material är Våga smycken gjorda av?

Våga smycken tas fram i flera olika material. Det finns armband av läder, man jobbar med metaller som rostfritt stål som pläteras med guldöverdrag, och så kan du räkna med inslag av kristaller i ringar, halsband och armband.

Är armbanden justerbara?

Det finns Våga armband som är justerbara och så finns det modeller där man ska välja rätt storlek. De släta armbanden som har en öppen sida är enkla att ta på och går att böja till så att de sitter perfekt. Elastiska armband är också lätta att använda då man helt enkelt trär dem över handleden för att sedan få rätt passform.

Går det att justera ringar?

Ja, det finns ringar från Våga som är särskilt bra för den som vill kunna justera ringen. Man kan ju ha behov av olika storlek olika dagar och över en och samma dag då fingret blir mer eller mindre stort på grund av varierande temperatur. Ringarna går att forma till perfekt passform.

Kommer Våga smycken att fungera som present?

Om du letar efter ett riktigt fint smycke till en mogen kvinna så är Våga smycken ett bra val. De är klassiska och tycks om av de flesta. Vi ger också en generös öppet köp policy så det är enkelt att byta ett smycke som man inte blir nöjd med.

Hur långa är de hängande örhängena?

Du kan få Våga örhängen som hänger ner en bra bit. Räkna med 5.5 cm med modeller som till exempel Bartha Ear Long Gold. Örhängena med tofs kommer ännu längre ner och är ett bra val då man vill att örhänget ska synas och ta plats.

Kan man duscha med smycken från Våga?

Material som läder ska inte utsättas för mycket vatten. Ta av dina Våga smycken då du ska duscha och undvik att utsätta dem för olika kroppsvårdsprodukter. Lite vatten klarar smyckena men det är inte att rekommendera att duscha eller bada i dem.


checkout Till Kassan
Produkter
Varumärken
Övrigt