• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Tidigare använda och begagnade vintagesmycken på nätet.

 

Hos oss på Blingit.se hittar du ett fantastiskt fint sortiment med tidigare använda och begagnade vintagesmycken som fortfarande har sin glans kvar. Handla cirkulärt och spara på miljön i vår vintageavdelning med armband, halsband, ringar och örhängen. Läs gärna produktbeskrivningen på smycket du är intresserad av för att få så mycket information som möjligt och inte blir missnöjd när leveransen når dig. Vi säljer endast noga genomgågna smycken som fortfarande har sin lyster och glans kvar, de smycken vi tycker håller för låg kvalité hamnar helt enkelt i metallåterbinningen för att bli nya smycken hos våra samarbetspartners.

Vanliga frågor och svar.

Har Ni öppetköp och bytesrätt på begagnade smycken?

- Ja! Vi har samma köpvillkor på begagnade vintagesmycken som på helt nya smycken. Du har alltså 30 dagars öppetköp och bytesrätt även på våra vintagesmycken.

Hur får jag reda på vilket mått smycket har?

- Vi anger så mycket information som möjligt i vår produktbeskrivning för respektive smycke, t.e.x så anger vi alltid längd, bredd och färg på smycket. Om du köper ett smycke i äkta silver så anger vi även vikten på smycket.

Vad gör jag om smycket inte motsvarar mina förväntningar?

- Du har full returrätt inom 30 dagar och vi återbetalar hela beloppet för vad smycket har kostat, du får dock stå för returfrakten själv.

Vågar jag köpa ett par örhängen som är använda?

- Ja! Vi rengör och desinfekerar samt nickeltestar alla örhängen innan vi lägger ut dom till försäljning.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen