070-584 92 30​      Vardagar 09.00 - 14.00

CartVarukorg (0)

Smycken för barn


Sortera efter
Visa fler

MEST POPULÄRA I DENNA KATEGORI
NYHETER I DENNA KATEGORI

Smycken för barn

När man letar efter en present till ett barn är smycken alltid uppskattat. Smycken utgör en gåva som barnet kan bära med sig som ett minne genom livet. En ofta uppskattad gåva är ett vackert armband för berlocker, där barnets egen personlighet och intressen kan få synas genom varje berlock som läggs till. Här hittar du vackra halsband och armband som passar barn, men också en mängd örhängen – både för hål och utan. Välj och vraka mellan tidlöst eleganta och söta modeller och mer lekfulla och färgglada sådana.

Vad ska jag tänka på när jag köper barnsmycken? 

För att de nya örhängena, halsbandet eller armbandet ska passa den lilla mottagaren finns det vissa saker som kan vara bra att ha i åtanke. Förutom att välja smycken som representerar barnets personlighet och intressen är det till exempel viktigt att ta hänsyn till allergier och hudkänslighet. De barnsmycken du hittar hos oss är av hög kvalitet och självklart tillverkade av hudvänliga material. Är barnet extra känsligt kan du titta närmare på smycken av plast eller medicinskt titan eftersom de är framtagna just för att vara extra skonsamma för personer som är känsliga mot metaller som silver, guld eller stål.

Ge bort ett barnsmycke

På Blingit.se har vi mycket att välja på från de mest populära och välkända märkena på marknaden. Du hittar alltid något som passar dig i vårt breda utbud och priset är alltid lågt.  När du letar efter smycken som present till ett dop eller en födelsedag så hittar du allt från ringar, armband, halsband och örhängen till matchande set som garanterat kommer att glädja den lilla. 

 


checkout Till Kassan
Produkter
Varumärken
Övrigt