• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Silverberlocker

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Du har sett 40 av 202 produkter.

Personliga uttryck med berlocker i silver

Silverberlocker är ett vackert och roligt sätt att göra silverarmbandet lite mer personligt. Sätt en berlock i silver på ditt armband och du har ett hänge som symboliserar en viktig milstolpe i ditt liv eller något av dina intressen. Genom att samla silverberlocker att fästa på din silverlänk kan du enkelt skapa ett personligt smycke som verkligen representerar dig. Du kan också byta berlocker efter humör. Berlocker i silver finns i många utföranden, från enklare och mer eleganta med stenar eller symboler, till mer färgglada figurer och dekorationer. Vissa smyckesmärken erbjuder specialanpassade berlocker som passar perfekt till just deras armband, men det finns också berlocker som fungerar på många typer av länkar och kedjor.

Forma ditt smycke över tid

En berlock i silver är en perfekt present, eftersom du då hjälper mottagaren att skapa sitt alldeles unika smycke. Du har dessutom idéer för gåvor till flera bemärkelsedagar framöver. En ny berlock kan ges bort för att uppmärksamma en jämn födelsedag, en examen, en nybliven förälder och mycket annat. Komplettera gärna med berlocker i form av symboler för personens unika intressen, och du har ett vackert smycke som inte liknar någon annans.

Här på Blingit.se finner du berlocker i silver från marknadens ledande smyckesmärken, så att du enkelt ska kunna hitta det du söker.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen