• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Smycken med stjärntecken

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Du har sett 40 av 107 produkter.

Håll dig undan kräfta, här kommer ett lejon! Med ett smycke som visar ditt stjärntecken så signalerar du flera olika saker. Till att börja med så är det här ett vackert smycke som är roligt att bära men det har förstås också en djupare innebörd. Du behöver inte tro på astrologi för att se charmen med den här typen av smycken. Ett stjärntecken smycke är ju också en symbol och något som visar när på året en person är född. Det kan man bära oavsett om man tror att stjärnorna har inflytande på livet på jorden eller inte.

En del menar att astrologi är en vetenskap medan andra skrattar åt tanken om att planeter och stjärnor skulle kunna påverka hur vi är som människor. Att månen påverkar fysiska saker på jorden som tidvatten är vetenskapת men att säga att månens position då du föds kommer att påverka dina personlighetsdrag är en annan.

Men nu är det emellertid så att många kan intyga att de drag som beskrivs för stjärntecken faktiskt stämmer överens med ens egna. Det tycks trots allt finnas en koppling mellan att du till exempel är väldigt ordningsam och tänker på detaljer och att du är född i jungfruns tecken. Om du ännu inte har upptäckt detta så kan du snabbt läsa online om de övergripande personlighetsdragen för varje tecken. Du lär bli imponerad!

Ditt stjärntecken smycke kommer dock inte att ha någon särskild effekt på din personlighet mer än att du kan bli glad av det då det är vackert. För andra typer av personliga smycken kan du även utforska vårt sortiment av månadstenar och bokstavssmycken.

Här är några vanliga frågor om smycken med stjärntecken

Hur ser ett stjärnteckensmycke ut?

Stjärntecknen kan ju beskrivas på lite olika sätt. Det finns symboler som kan graveras in i metall eller formas som fristående berlock. Dessutom så är det inte ovanligt med smycken som har de stjärnkonstellationer som beskriver varje tecken. Dessa kan också graveras in eller formas med hjälp av kristaller som kopplas samman i en länk.
Ta en titt på våra stjärnteckensmycken. De kommer i olika form och har designats av kända smyckesmärken som har jobbat på ett kreativt sätt med detta tema.

Måste man bära sitt eget tecken?

Nej, du får bära vilket tecken du vill. Kanske vill du bära din partners tecken eller ditt barns. Det kan ju vara en liten gest av kärlek.

Är smycken med stjärntecken bra presenter?

Ja, stjärntecken smycken är mycket bra presenter. Vet du bara när någon fyller år så har du den perfekta gåvan. Välj en design som passar personen. Enklare modeller har inte inslag av kristaller och annat vilket ibland kan uppskattas.

Passar berlockerna för män?

Häng en snygg berlock med stjärntecken på ett läderhalsband och du får ett herr smycke som är både snyggt och speciellt! Stjärnteckenberlocker är utmärkta val då du vill ha ett personligt smycke till honom.

Hur stora är berlockerna med stjärntecken?

Smycken med stjärntecken kommer att ha lite olika storlek beroende på design och halsband. På Blingit så ser du storleken på varje stjärnteckenberlock. Ett tips är att du rent praktiskt måttar upp hur stor berlocken kommer att vara. Samma sak kan du göra för kedjan till halsbandet. Då blir det lättare för dig att föreställa dig hur smycket kommer att se ut då du har det på.

Kan man hänga stjärntecknet på ett armband?

Ja, det finns stjärnteckenberlocker som passar bra till armband där du kan samla olika typer av symboler. Här måste du verkligen betänka storlek på berlock för att det ska bli snyggt och kännas bekvämt. Om berlocken är för stor så kan den ju också skadas om den dunkas i bord och skrapas mot föremål.

Är det lätt att se vilket tecken berlocken föreställer?

Det här beror på design. Ibland så är det svårare att se att det faktiskt är ett stjärntecken smycke, och ibland lättare. Du kan ju välja en design som är mer eller mindre tydlig beroende på hur viktigt det är för dig att det ska synas att du bär ett stjärntecken.

Populära produkter i denna kategori

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen