• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi imorgon

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Lösa band till Les Georgettes-smycken

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

För att ändra karaktär på dina Les Georgettes smycken kan du lägga in band med färg. Det leder till att mönstren som finns i ringar, armband, örhängen och halsband syns tydligare. Här på Blingit finner de banden som passar perfekt till det smycke som du vill ha eller redan har. Du kan välja bland många olika färgnyanser.

Les Georgettes band som inlägg i smycken

Läderbanden som du kan lägga in i Les Georgettes armband, ringar och mer är perfekt anpassade. Det är viktigt att notera. Du måste alltså välja rätt storlek för att det ska bli rätt. Läs vilket armband, halsband, örhänge eller ring som bandet passar till innan du beställer!

Vändbara lösa band ger fler färger

En smart detalj är att banden är vändbara. Det ger dig två olika färger med varje band. Med ett enda band kan du alltså få känslan av att ha tre smycken i ett. Du kan bära ditt Les Georgettes smycke som det är utan inlägg. Du kan välja en sida som till exempel är krämvit eller en annan som har guldfärg.

Färgerna kan vara skarpa och kontrastera väl mot metallen eller ge en mjukare ton som till exempel glittrigt guld mot guldpläterad metall. Här finns det mycket att upptäcka och det är upp till dig och din smak att skapa egna variationer och effekter.

Smycken för alla tillfällen

Det som är så magiskt med Les Georgettes lösa band är att de verkligen ger dig smycken för alla tillfällen. Samma halsband som utan inlägget ser elegant och milt ut blir otroligt effektfull när du lägger in en skarp färg som till exempel rött.

Du kanske bär halsbandet utan band under dagen för att sedan göra det lite skarpare med ett glittrande band till kvällens middag på restaurang. Det här är unikt för Les Georgettes smycken. Du blir involverad på designnivå.

Lätt att byta band

Det är inte svårt att byta lösa band på smyckena. De är formade för att göra det enkelt att byta och för att se till att bandet sitter som det ska. När du känner för något nytt kan du ta en titt på vår samling med Les Georgettes läderband för att testa en helt ny färg i ett smycke som du trivs med.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen