• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi på måndag

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Edblad smycken

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Använd till vardag och fest

När du använder smycken från Edblad så är det något speciellt som händer. Det som tidigare kanske bara varit en skön och fin stil blir helt plötsligt elegant och lyxigt, där du känner dig finare bara genom att vara. Smyckena ger du dig själv härliga detaljer med kvalité och skönhet, lämpligt för både vardag och fest. 

Hans och Cathrine Edblads smycken är lekfullt inspirerade av miljöerna kring Stockholms skärgård och detta svenska har de kombinerat med det fantasifulla som finns runt om i världen. Slutresultatet är smycken som är ovanliga till form och design, men samtidigt väldigt vackra. Smyckena är helt unika accessoarer och det är med glädje som du vet om att du ser bra ut. Alla smycken från Edlbad är tillverkade i rostfritt stål, vilket ger dig en oslagbar hållbarhet och den skönaste av känslor med smycket mot huden.

Blingit är stolta över att kunna erbjuda dig Edblads smycken. De är det bästa av svensk design och kultur inbakat i varje smycke, där vi samtidigt tillåts vara lekfulla och modiga. Smyckena är den perfekta kombinationen och den utmärkta balansen mellan det som är rofyllt och elegant och det som är spännande och passionerat.

Edblads vackra smycken i prisvärd design

Med kvalitet och elegans skapar Edblad enkla och minimalistiska smycken i skandinavisk design för kvinnor och män. Här på Blingit kan du hitta ett stort och varierat utbud med allt från gnistrande örhängen, till vackra halsband och tunna armband i silver. Hitta dina personliga favoriter och bär smyckena både till vardags och till fest. Eftersom de är så pass stilrena kommer du enkelt att kunna anpassa dem efter tillfälle, och också kunna använda dem med resten av dina smycken. Välj bland material som silver, läder, stål eller guldpläterat stål och mixa och matcha precis som du vill.

Edblad är ett svenskt företag som grundats av formgivarna Hans och Cathrine Edblad. De designar inte bara smycken, utan också kläder och inredning för hemmet. De tar fram produkter med stor passion och kommer ständigt med nya ideér och designer. Inspirationen kommer från hela världen, men också från deras egna hem i den svenska skärgården med det glittrande vattnet utanför fönstret.

Delikata smycken med det lilla extra

Paret har som sagt en stor passion för formgivning och smyckestillverkning, och detta kan man verkligen se i deras kollektioner. Trots att smyckena i sig är minimalistiska och enkla i designen andas de stor kvalitet och erbjuder det där lilla extra som man så ofta är ute efter. Trots att företaget endast funnits sedan år 2006 har det blivit otroligt populärt och uppskattas av kvinnor och män världen över. Idag säljs deras vackra smycken i ett tiotal länder av cirka 800 återförsäljare. Den skandinaviska stilen uppskattas helt enkelt inte bara av oss här uppe i norr, utan är något som skapar ha-begär bland alla nationaliteter. Smyckena kan bäras när som helst och allt handlar om de kvalitativa materialvalen och den väl genomtänkta designen.

Välj ditt favoritmaterial

Här hittar du ringar, armband, halsband, örhängen och berlocker i silver, läder, titan och stål med olika pläteringar. Alla material är såklart nickelsäkra och deras vackra smycken i stål var det som gjorde företaget framgångsrikt och skapade deras möjligheter att växa. Det sägs att olika hudtoner passar med olika material, till exempel guld på en varm hudton och silver på en kall. Välj det material du trivs bäst i och bär det under ett speciellt tillfälle eller låt det sitta på varje dag. Det är en av de egenskaper som lockar med smycken från Edblad - att de är så pass mångsidiga. Använd flera smycken tillsammans för större effekt och glöm ”regeln” om att inte blanda olika metaller. Med olika material skapar du en personlig och unik känsla.

Edblad står för everyday luxury, och de delikata smyckena kan med fördel bäras varje dag. Hos oss på Blingit kommer du kunna hitta något som förstärker varje personlighet och stil. Företaget får inte bara smyckesbäraren i fråga att känna sig vackrare, utan har även som syfte att göra världen till en vackrare plats. Därför fokuserar de på hållbara val, att sprida positiva budskap och samarbetar med viktiga hjälporganisationer. Ett bra val för både ut- och insida helt enkelt!

Vanliga frågor

Hur vet jag om armbandet passar min handled?

Till varje produkt finns en produktbeskrivning där mått finns angivna. Där kan du alltså jämföra din handleds omkrets med längden på armbandet som finns angivet. Många av armbanden är även enkla att anpassa i längd för att passa de flesta.

Vart tillverkas Edblads smycken?

Alla Edblads smycken har från starten tillverkats i en och samma fabrik i Kina, och deras smycken är de enda som produceras just där.

Kan jag hitta smycken för män i deras sortiment?

Absolut! Edblad riktar inte in sig enbart på kvinnor, utan tillverkar även snygga smycken för män. I vårt smarta sorteringsverktyg i menyraden kan du välja ut smycken efter dina önskemål gällande material, typ eller pris. För att välja ut smycken för män kryssar du i den rutan under ”Till vem”. 

Populära produkter i denna kategori

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen