090 - 14 92 30

Vardagar 09.00 - 14.00

0 Produkter 

Totalt 0 kr

Edblad smycken

När du använder smycken från Edblad så är det något speciellt som händer. Det som tidigare kanske bara varit en skön och fin stil blir helt plötsligt elegant och lyxigt, där du känner dig finare bara genom att vara. Med smycken från Edblad ger du dig själv härliga detaljer med kvalité och skönhet, lämpligt för både vardag och fest. 

Hans och Cathrine Edblads smycken är lekfullt inspirerade av miljöerna kring Stockholms skärgård och detta svenska har de kombinerat med det fantasifulla som finns runt om i världen. Slutresultatet är smycken som är ovanliga till form och design, men samtidigt väldigt vackra. Smycken från Edblad är helt unika accessoarer och det är med glädje som du vet om att du ser bra ut. Alla smycken från Edlbad är tillverkade i rostfritt stål, vilket ger dig en oslagbar hållbarhet och den skönaste av känslor med smycket mot huden.

Blingit är stolta över att kunna erbjuda dig Edblads smycken. Edblads är det bästa av svensk design och kultur inbakat i varje smycke, där vi samtidigt tillåts vara lekfulla och modiga. Smycken från Edblad är den perfekta kombinationen och den utmärkta balansen mellan det som är rofyllt och elegant och det som är spännande och passionerat.

 
Läs mer

Sortera efter

¤ Fri frakt över 300kr

¤ Leverans 1-2 vardagar

¤ Gratis Faktura

¤ 30 dagars öppet köp

¤ Kundtjänst 090-14 92 30

Visa fler
Visa alla


checkout Till Kassan
Produkter
Varumärken
Övrigt