• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi imorgon

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Edblad smycken

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Du har sett 40 av 350 produkter.

Edblad ett svenskt varumärke som specialiserat sig på att designa och producera högkvalitativa smycken i hudvänligt stål. Varumärket grundades av Hans och Cathrine Edblad redan 2006 och har allt sedan dess vunnit popularitet för sin samtida och minimalistiska design. Några av de viktiga egenskaper och aspekter hos Edblads smycken är;

  • Skandinavisk design: Edblad är kända för sin rena, minimalistiska och moderna skandinaviska designestetik. Deras smycken har ofta snygga linjer, geometriska former och fokus på enkelhet.
  • Materialkvalitet: Varumärket använder sig nästan uteslutande av rostfritt stål i sin tillverkning, men det förekommer även andra material. Självklart skriver vi på Blingit vilket material som används i respektive smyckesmodell, så läs gärna produktbeskrivningen innan du beställer ditt Edblad smycke.
  • Mångsidiga kollektioner: Edblad erbjuder ett brett utbud av kollektioner, alla med sitt eget unika tema och stil. Dessa samlingar eller som vi på Blingit kallar det - serier kan innehålla halsband, armband, örhängen, ringar och till och med fotlänkar där samtliga smycken har likadana symboler så att du lätt kan matcha och mixa dina smycken.
  • Prisvärdhet: Även om Edblad erbjuder högkvalitativa material och design är deras smycken vanligtvis placerade i mellanprisklassen. Detta gör deras kollektioner mer tillgängliga för en bredare publik.
  • Fokus på hållbarhet: Edblad arbetar hela tiden intensivt för att minska sin miljöpåverkan, som att använda miljövänliga material och förpackningar.
  • Global närvaro: Edblads produkter finns tillgängliga inte bara i Sverige utan även internationellt via lika återförsäljare i ett flertal länder.

 

Vanliga frågor och svar

Är Edblads smycken hudvänliga?

JA - Edblads smycken är hudvänliga. Varumärket använder högkvalitativt stål i sin produktion. Stål är kändt för sina hypoallergena egenskaper och är mindre benägna att orsaka irritation eller allergiska reaktionerän andra material.

Om du har extra känslig hud för specifika metaller eller material är det lämpligt att kontrollera produktbeskrivningarna och materialinformationen innan du köper ett smycke. Vi på Blingit anger alltid vilket material smycket har, läs bara våra produktbeskrivningar. Om du har specifika frågor om allergier eller känslighet kan du också ringa eller maila oss på Blingit.

Hur vet jag om armbandet passar min handled?

Till varje produkt finns en produktbeskrivning där samtliga mått är angivna. Nästan alla armband är justerbara i längd så mäta först omkretsen på din handled, välj därefter ett armband som passar just din handled. Man bör vara extra noga när man köper en armring då dessa har ett fast mått och inte går att justera i bredd.

Hur hittar jag Edblads nyheter?

Du hittar alltid Edblads senaste kollektion hos oss på Blingit, vill du se nyheterna först/överst så är det bara att välja detta i vår sorterings funktion under SENAST INLAGD.

Populära produkter i denna kategori

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen