• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi på måndag

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Juni Månadsstenar

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Ljus ametist – Det här är en sten som har lugna och andliga egenskaper. Med ametisten så kan man bli modigare, och man kan även se framåt med hopp. Om du lever ett stressigt liv där du har svårt att få tiden att räcka till så kan det vara klokt att bära smycken med ametister som anses hjälpa vid sömnproblem och som också kan påverka den mentala förmågan på ett mycket positivt vis. Det sägs även att män som bär ametister lockar till sig kvinnor…

Månsten – Man trodde länge att månstenen skiftade utseende i enlighet med månen men idag så vet vi att så inte är fallet. Stenen anses fortfarande mycket unik och i vissa kulturer, som i Indien, så anses den vara helig. De finaste månstenarna kommer från Indien, Sri Lanka, Australien och USA.

Pärla – De är vackra och eleganta och de fiskas från havet om de inte odlas på konstgjord väg i sötvatten. Pärlor är unika eftersom de är den enda ädelsten som kommer från havets varelser och som inte kräver något som helst efterarbete. Pärlor i rätt nyans kan förstås kombineras både med Månsten och med ljus ametist för den som vill bära alla junis månadsstenar samtidigt.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen