070-584 92 30​      Vardagar 09.00 - 14.00

CartVarukorg (0)

Fiskarna stjärntecken

19 februari – 20 mars.

Det är inte ovanligt att finna människor som är födda i Fiskens tecken i konstnärliga verksamheter. Fisken är ofta en person som har ett rikt känsloliv och som är väl medveten om sina egna upplevelser och tankar. På grund av detta så är folk födda i detta tecken ofta mycket bra på att förstå hur andra känner det. De har helt enkelt god empatisk förmåga, och de är ett bra val av partner då man vill ha en lojal vän och hängiven älskare. 


Sortera efter


MEST POPULÄRA I DENNA KATEGORI

Fiskarnas tecken symboliseras samtidigt av behovet att av fly undan så det är inte alltid helt enkelt att fånga en fisk. Vissa fiskar tycker att det är svårt att bo kvar länge på en plats medan andra flyr inombords och ägnar stor tid till dagdrömmar och fantasier.

Fisken är dock en mycket vänlig person så när man väl har ett förhållande med henne eller honom så kan man räkna med stor kärlek och empati. Fiskar blir ofta kända då de har konstnärliga drag och skapar sådant som andra människor har stor glädje av som musik och bildkonst. Jade och korall är stenar som hör samman med detta positiva, idealistiska och romantiska stjärntecken såväl som ametister som är månadssten för februari.

Bra partners till Fisken kan vara Vädurar, Oxar och skorpioner. Det ska dock sägas att den som är född i Fiskens stjärntecken lätt kan komma att utnyttjas på grund av sina stora empati så det kan vara klokt att välja en partner som är lyhörd och inte alltför dominant för att få ett balanserat och hälsosamt förhållande.


checkout Till Kassan
Produkter
Varumärken
Övrigt