• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi imorgon

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Dyrberg/Kern smycken

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Du har sett 40 av 164 produkter.

År 2025 kommer Dyrberg Kern fira 45 år som designföretag för exklusiva smycken som uppskattas av modemedvetna från världens alla hörn. Dyrberg Kerns smycken är innovativa men samtidigt stilrena och enkla att matcha med kläder och andra accessoarer. Material som stål och mässing kombineras med pärlor, stenar och mjukare material som läder.

Idag har Dyrberg Kern sitt högkvarter på Österbro i Köpenhamn och alla smycken är specialdesignade och tillverkas för hand. Med lokala kvalitetskontroller säkrar man smycken av hög kvalitet och följer också EU:s regler vad gäller nickel, bly och kadmium så att du kan få ett smycke som både är hälsosamt och vackert.

Med en stor variation finns här något för alla stilar och smaker så att du kan komplettera din look med något som passar just dig. Hitta dina favoriter bland armband, halsband, ringar och örhängen i vårt stora sortiment av vackra handgjorda smycken från Dyrberg Kern. Handla tryggt, enkelt och snabbt online i vår webbshop!

DYRBERG/KERN erbjuder accessoarer för varje kvinna

Tanken bakom DYRBERG/KERN är att vara det självklara valet för självsäkra och moderna kvinnor som vill uttrycka sin skönhet och personliga stil. Detta genom att kunna erbjuda ett spännande och brett sortiment av klassiska smycken och accessoarer och på så sätt ge en känsla av sensualitet och sofistikation. Skaparna, Gitte Dyrberg och Henning Kern har inspirerats av arkitektur, konst, design, inredning, film, grafik, natur och musik i deras otroligt populära kollektioner. Direkt när duon träffades för första gången för ungefär 30 år sedan uppstod det en unik kemi av kreativitet och passion. Detta står som stark grund för varumärket, och vi slutar aldrig att överraskas av de fantastiska smycken som ständigt presenteras. De är två helt olika konstnärer, vilket tillsammans skapar en unik och helt ny design av smycken och accessoarer.

Exklusiva smycken gjorda för hand

Gillar du lyxiga och sofistikerade smycken kommer du förmodligen hitta en hel del produkter som passar dig. Här trängs färgglada stenar, armband prydda med kristaller, stilrena halsband och gnistrande ringar. Alla smycken från DYRBERG/KERN genomgår cirka 40 olika arbetsmoment under tiden de sätts ihop. Dessutom passerar de lika många händer innan det slutligen presenteras som ett färdigt och exklusivt smycke. Att smyckena tillverkas på detta sätt och hanteras för hand ger dig som bärare en lyxig och personlig känsla, oavsett vilken stil du efterfrågar.

Unna dig själv eller någon du tycker om ett vackert smycke eller elegant klocka från DYRBERG/KERN. Det kommer garanterat bli en ny favorit och vi är säkra på att du kommer kunna hitta något som passar just din stil i vårt breda sortiment. Är du ute efter något särskilt? Använd då vårt filtreringsverktyg och fyll i de egenskaper som du är ute efter. Det kan handla om typ av produkt, pris eller material.

Vart tillverkas smyckena?

DYRBERG/KERN tillverkar alla sina smycken i deras egna designstudio på huvudkontoret i Köpenhamn. Där sitter ett team av duktiga designers och skissar fram de olika kollektionerna efter material, trender, säsongens mode och färger. När varje smyckestil är satt skickas skisserna för tillverkning i Asien efter särskilda regelverk och kvalitetskrav. De stenar, pärlor, läder och kristaller som pryder smyckena kommer från hela världen - Afrika, Italien och Kina beroende på säsong.

Är smyckena fria från nickel?

Hos Blingit säljs endast smycken som är nickelfria och alla produkter från DYRBERG/KERN har därmed uppfyllt de krav som ställs i de lagar som finns angående tungmetaller så som nickel, kvicksilver, bly och kadmium. Känn dig därför säker när du handlar dina smycken hos oss.

Har ni några av DYRBERG/KERN´s smycken på REA?

Om vi erbjuder speciella priser på något smycke eller accessoar så hittar du dessa under fliken ”REA” i menyn. Så håll utkik där om du är sugen på att göra ett härligt fynd!

Populära produkter i denna kategori

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen