• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi på måndag

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Bokstavshalsband

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Du har sett 40 av 50 produkter.

Bokstavshalsband

Smycka dig själv med ett vackert bokstavshalsband eller ge bort det i present till någon du tycker om. Det är en personlig och betydelsefull gåva som garanterat kommer att uppskattas! I vår webbshop hittar du en mängd halsband med bokstavsberlocker från flera av marknadens främsta varumärken. Välj bland minimalistiska modeller med tunna kedjor och små bokstavsberlocker eller lite mer iögonfallande halsband med stora bokstäver i vackra nyanser. Här finns något för alla!

För vem passar ett bokstavshalsband?

För de som vill ha ett smycke som erbjuder mer än bara en snygg design är bokstavshalsband ett utmärkt val. Genom att till exempel välja ett halsband med en bokstavsberlock som representerar namnet på någon du tycker om kommer du att påminnas om er fina relation var du än befinner dig. Du kan självklart även välja ett halsband med den första bokstaven i ditt eget namn för att addera ett extra personligt smycke till din samling.

Hur många bokstäver kan man ha på ett halsband?

Du kan ha hur många bokstavsberlocker som helst på ett halsband. Det här är helt upp till din smak och ditt tycke. Om det är viktigt för dig att bokstaven syns ordentligt så kanske du inte vill överdriva. Det kan bli snyggare med bokstäver som är fristående hellre än de som finns graverade på berlocker om du vill ha flera på ett halsband. Men det här är också en smaksak. Satsa på det som känns rätt för dig, ett bokstavshalsband är trots allt en mycket personlig sak.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen