• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi imorgon

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Bokstavsberlock

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Du har sett 40 av 79 produkter.

Bokstavsberlocker

Här hittar du ett brett utbud av bokstavsberlocker i silver, guld och roséguld som hjälper dig att skapa ett personligt och vackert smycke. Skapa ett litet bokstavshalsband eller sätt fast bokstäverna på ett armband och ge bort i present till någon du tycker om!

På vilka smycken kan man använda bokstavsberlocker?

Berlocker är små hängen som du kan fästa på att armband eller halsband för att designa ditt alldeles egna smycke. Satsar du dessutom på en berlock i form av en bokstav har du möjlighet att göra smycket extra personligt genom att välja en bokstav som representerar ditt eller någon annans namn. Köp till exempel en fin bokstavsberlock i guld eller silver med den första bokstaven i ditt namn och fäst på din favorithalskedja för att skapa ett unikt halsband. Eller välj ut flera favoritberlocker med begynnelsebokstaven i dina barns namn och ge bort till din partner som en personlig och betydelsefull gåva!

Finns det bokstavsberlocker för barn?

De berlocker med bokstäver som är till för vuxna kan mycket väl användas för barn. Det du måste tänka på är hur kedjan eller armbandet som berlocken ska hängas på kommer att passa barnet. När det gäller smycken till mycket små barn så ges de ofta symboliskt. Tanken är alltså inte att barnet kommer att bära bokstaven utan mer att den kommer att finnas i ett smyckeskrin till senare tillfälle. Det betyder att du kan skaffa smycket så snart som barnet är fött eller kanske redan innan!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen