070-584 92 30​      Vardagar 09.00 - 14.00

CartVarukorg (0)

Oxen stjärntecken

21 april – 19 maj

Oxen är en person att lita på. Det här är en människa som är praktisk och som tar ansvar vilket givetvis uppskattas av andra. Samtidigt så kan personer med detta stjärntecken vara envisa och ha svårt att kompromissa vilket ibland leder till konflikter. Man finner ofta en Oxe i trädgården då detta är en person som tycker om skönhet och att arbeta med händerna. Det är svårt för Oxen med plötsliga förändringar såväl som med osäkerhet då denna person kräver stabilitet och god förutsikt. Faktum är att detta är ett av de mest pålitliga stjärntecken som finns. Personer födda under detta tecken är för det mesta mycket stabila och ofta aningen konservativa.


Sortera efterI och med att det här är ett jordtecken så rör det sig om personer som tycker om att ha fötterna på jorden. De är för det mesta bra på att livnära sig och envisheten hjälper dem att driva igenom projekt som kan vara nog så besvärliga. Oxen är lojal och på så vis så kan han eller hon ses som ett bra val av partner för ett långvarigt förhållande. Bra partners till Oxen är personer födda i Tvillingarna tecken såväl som Kräftor och i viss mån Jungfrur. Personer som har behov av säkerhet, trygghet och stabilitet dras till Oxen som även kan visa stor värme och kärlek.

En sten som passar bra till Oxen är Turmalin som med sin rosa färg påminner om det lugn som Oxen utstrålar då han eller hon praktiskt hanterar livets frågor och problem. Oxen kan förstås ha glädje av månadsstenar både för april och för maj månad.


checkout Till Kassan
Produkter
Varumärken
Övrigt