070-584 92 30​      Vardagar 09.00 - 14.00

CartVarukorg (0)

ARMBAND


Sortera efter
Visa fler

Mest populära i denna kategori just nu.

Ett vackert armband kring handleden är en perfekt accessoar som på ett bra sätt bidrar till att göra din stil komplett. Här hittar du Sveriges bästa sortiment med armband online frånr cirka 50 olika varumärken. Blingit.se lovar dig som kund en snabb leverans och bra priser. Våra armband är sorterade i bokstavsordning efter varumärke. Du kan sortera våra armband efter färg genom att fylla i önskad färg i sökrutan längst upp till vänster.


Det är inte mycket som kan vara så stilrent men samtidigt iögonfallande som ett eller flera armband på handleden. En sådan liten detalj kan göra en enorm effekt på hela ditt uttryck. Här hos Blingit kan du välja bland en mängd olika varianter - både vad gäller stil och material. Vi vill att du enkelt ska kunna hitta rätt armband just för dig och har därför gjort det möjligt att sortera sortimentet efter dina önskemål. Det kan handla om till exempel material, varumärke, REA eller en speciell prisgrupp.

Ett armband på handleden fungerar ofta som pricken över i, och du väljer själv om det ska fungera som en sober detalj som sömlöst smälter in med resten av din stil, eller om det ska ta plats och fungera som intresseväckare. Det härliga med armband är att de kommer i så otroligt många former och material att du alltid kan välja rätt modell efter rätt tillfälle. Ett armband tillverkat i en ädelmetall behöver du aldrig ta av från handleden, utan kan låta det bli en del av dig. På så sätt blir det enkelt att känna sig fin utan att behöva anstränga sig. Hos oss garanteras du alltid nöjd kund garanti och vår kunniga personal finns där för dig om du har frågor eller funderingar.

Välj smycke efter hudton

Har du någon gång fått känslan av att du passar bättre i guld eller silver? Antagligen beror det på din hudton. Olika metaller passar nämligen olika bra med varma eller kalla hudtoner. Även diamanter och ädelstenar kan skilja sig i utseende beroende på person. Genom att ta reda på vilken hudton man har blir det alltså lättare att välja rätt smycke.

För att ta reda på om du har en varm eller kall hudton kan du titta på dina vener i dagsljus. Har du en kall hudton har du ofta blå vener och en rosa eller röd underton i huden, medan en varm hudton ofta har vener som drar åt det gröna hållet med en gul eller guldig underton i huden. Man brukar säga att guld passar bättre ihop med varma hudtoner, och silver bättre med kalla hudtoner. Detta ingen regel utan undantag, utan du väljer så klart det smycke som du faller för och gillar, men det kan vara ett bra knep att utgå ifrån om du känner dig osäker över vilket armband du ska satsa på.

Använd flera armband tillsammans för större effekt

En rolig sak med armband är också att de passar utmärkt både på egen hand och tillsammans med andra för ännu mer effekt. Stora armband som sticker ut står sig bra själva, men kan också kombineras med ett eller flera tunna armband för ett komplett utseende. Smala armband blir otroligt vackra när de placeras tillsammans på handleden och du kan med fördel blanda material, färger och stenar för en personlig touch.

Hitta ditt armband hos Blingit

Välj ut dina personliga favoritarmband och unna dig själv eller ge bort i present till någon du tycker om. Det är en perfekt gåva till någon som har allt då man aldrig kan få för många smycken. Skulle det bli fel har ni möjlighet till full bytesrätt i 30 dagar från det att ni tagit emot varorna. För oss är kunderna det allra viktigaste och därför vill vi hjälpa er tills ni är 100 % nöjda!

Hur vet jag att armbandet passar?

För att du ska kunna känna dig säker på storleken när du väljer ut ditt nya armband står längden angiven i centimeter i varje produktbeskrivning. Kontrollera din egen handleds omkrets och se hur många centimeter den mäter. I de flesta fall går armbanden även att justera i längd för att på så sätt passa så många som möjligt. 

Har ni armband för män?

Ja, vi har en mängd snygga armband för män i olika stilar och material. Välj bland läder, stål, silver och guld. För att enkelt sortera ut armbanden designade för män från resten av sortimentet kan du klicka i rutan under ”Till vem” i menyraden.

Har ni armband för barn?

Ja, absolut! Precis som för armbanden för män kan du enkelt sortera ut barnarmbanden under ”Till vem” i menyraden. Våra barnarmband passar för små handleder och längden står angivet i produktbeskrivningen för respektive smycke. Välj bland söta, coola och 100 % hudvänliga armband. Alla våra smycken är nickelsäkra, och hos oss hittar du bara smycken från företag som går efter EUs regler.

Vilka material finns armbanden i?

Vi har armband i princip alla material du kan önska dig - bland annat guld, silver, stål, läder, titan eller mässing. Välj den stil som passar dig bäst! Och glöm ”regeln” om att inte blanda olika metaller, med armband i olika färg och form på handleden kan du skapa ett spännande och personligt uttryck.

Hur tar jag hand om mitt läderarmband?

För att ditt läderarmband ska hålla så bra och länge som möjligt så gäller det att ta hand om det med kärlek. Läder är ett naturmaterial som helst inte ska utsättas för vatten eller starka medel. Om det blir smutsigt kan du försiktigt torka av det med en fuktig trasa, och för extra skötsel kan du smörja in det med läderfett efter du rengjort det. 


checkout Till Kassan
Produkter
Varumärken
Övrigt