• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi imorgon

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

ARMBAND

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Du har sett 40 av 898 produkter.

Vanliga frågor

Hur vet jag att det passar?

För att du ska kunna känna dig säker på storleken när du väljer ut ditt nya armband står längden angiven i centimeter i varje produktbeskrivning. Kontrollera din egen handleds omkrets och se hur många centimeter den mäter. I de flesta fall går armbanden även att justera i längd för att på så sätt passa så många som möjligt. 

Vilka material finns armbanden i?

Vi har armband i princip alla material du kan önska dig - bland annat guld, silver, stål, läder, titan eller mässing. Välj den stil som passar dig bäst! Och glöm ”regeln” om att inte blanda olika metaller, med armband i olika färg och form på handleden kan du skapa ett spännande och personligt uttryck.

Det är inte mycket som kan vara så stilrent men samtidigt iögonfallande som ett eller flera armband på handleden. En sådan liten detalj kan göra en enorm effekt på hela ditt uttryck. Här kan du välja bland en mängd olika varianter - både vad gäller stil och material. Vi vill att du enkelt ska kunna hitta rätt armband just för dig och har därför gjort det möjligt att sortera sortimentet efter dina önskemål. Det kan handla om till exempel material, varumärke, REA eller en speciell prisgrupp.

Ett armband på handleden fungerar ofta som pricken över i, och du väljer själv om det ska fungera som en sober detalj som sömlöst smälter in med resten av din stil, eller om det ska ta plats och fungera som intresseväckare. Det härliga med armband är att de kommer i så otroligt många former och material att du alltid kan välja rätt modell efter rätt tillfälle. Ett armband tillverkat i en ädelmetall behöver du aldrig ta av från handleden, utan kan låta det bli en del av dig. På så sätt blir det enkelt att känna sig fin utan att behöva anstränga sig. Hos oss garanteras du alltid nöjd kund garanti och vår kunniga personal finns där för dig om du har frågor eller funderingar.

Välj smycke efter hudton

Har du någon gång fått känslan av att du passar bättre i guld eller silver? Antagligen beror det på din hudton. Olika metaller passar nämligen olika bra med varma eller kalla hudtoner. Även diamanter och ädelstenar kan skilja sig i utseende beroende på person. Genom att ta reda på vilken hudton man har blir det alltså lättare att välja rätt smycke.

För att ta reda på om du har en varm eller kall hudton kan du titta på dina vener i dagsljus. Har du en kall hudton har du ofta blå vener och en rosa eller röd underton i huden, medan en varm hudton ofta har vener som drar åt det gröna hållet med en gul eller guldig underton i huden. Man brukar säga att guld passar bättre ihop med varma hudtoner, och silver bättre med kalla hudtoner. Detta ingen regel utan undantag, utan du väljer så klart det smycke som du faller för och gillar.

Använd flera armband tillsammans för större effekt

En rolig sak med armband är också att de passar utmärkt både på egen hand och tillsammans med andra för ännu mer effekt. Stora armband som sticker ut står sig bra själva, men kan också kombineras med ett eller flera tunna för ett komplett utseende. Smala armband blir otroligt vackra när de placeras tillsammans på handleden och du kan med fördel blanda material, färger och stenar för en personlig touch.

Populära produkter i denna kategori

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen