• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Arock - Snygga smycken för män.

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Du har sett 40 av 90 produkter.

Smycken är pricken över i:et i en outfit och en detalj som genast kan förhöja stilen.

För dig som letar efter herrsmycken av hög kvalitet och i en läcker design kan du garanterat hitta något du gillar från varumärket Arock. Det svenska varumärket grundades 2009 och har sedan dess skapat unika kollektioner för modemedvetna herrar. Kanske letar du efter en riktigt fin present? Ett läderarmband med detaljer i rostfritt stål klär män i alla åldrar. Förutom armband kan du även köpa trendiga halsband och ringar från Arock som passar perfekt att bära enskilt eller att kombinera med andra smycken från varumärket.

Män vill också ha smycken! Det visste Janina Björnberg och Sofie Axelsson då de startade a&a man år 2010. Det skulle visa sig att de här damerna hade full koll på vad män verkligen vill ha. Deras smycken som idag går under namnet ARock är efterfrågade i Sverige såväl som internationellt. Det beror en hel del på att de har lyckats kombinera snygg och elegant design med komfort. Vilken man vill lida pin för att vara fin? Det behöver man inte då man har smycken av läder och metaller som har polerats för att vara mjuka och behagliga mot huden.

Kombinationer av läder och stål ger tidlösa smycken som passar olika åldrar och situationer. Ett flätat läderarmband sitter fint med fina skjortan såväl som med en ledig t-shirt. Med ARock så kan du räkna med hög kvalitet och smycken som tilltalar de flesta män. Därmed så är detta också ett riktigt bra val då du vill ge ett smycke till en man som present. Stilen är maskulin, aktuell och lätt att kombinera med kläder och andra accessoarer.

Vilka material ingår i ARock smycken?

Det finns ARock armband som är helt och hållet i äkta läder och så finns det smycken som kombinerar läder med stål. ARock har också designat armband och halsband som är gjorda i rostfritt stål och som går i silver eller guldfärg. Det finns även armband med onyxstenar som har formats på intressanta sätt.

Går det att justera storlek på ARock armband?

Som du kan se här på Blingit så behöver du inte ställa in storlek för det armband som du vill beställa. I beskrivningen av armbandet så kommer du att se till vilken storlek det kan justeras. Ett flätat läderarmband går normalt sett att justera hela vägen upp till 24 cm så det här är bra val även för den som har lite kraftigare handleder. Vissa modeller, som den med pärlor, justerar man med band.

Kommer ARock smycken i presentförpackning?

Ja, varje smycke från detta märke kommer i en snygg presentkartong. Det är alltså redo att ges bort på ett elegant sätt.

Kan man duscha och bada med läderarmbanden?

Det här är armband av äkta läder och därmed så bör du inte bada med dem. Rekommendationen är att ta av sig lädersmycken då man badar i pool eller hav såväl som då man duschar. Vatten kan skada läder och kan även leda till att smycket försvagas och går sönder.

Är armbanden och halsbanden av silver?

De silverfärgade armbanden och halsbanden från ARock är inte gjorda av silver. De tillverkas av rostfritt stål.

Går det att kombinera halsband, armband och ringar?

Ja, ARock har tagit fram design som är lätt att kombinera. Om du har ett läderarmband så kan du bygga på med ett snyggt läderhalsband som har ett hänge av stål. Länkar för armband finns i liknande stil för halsen så att man kan matcha armband och halsband på ett snyggt sätt.

Hur breda är armbanden från ARock?

Det beror på den design som du väljer. Det finns tunna kedjor på omkring 0.5 cm och riktigt breda läderarmband som ligger på flera centimeter. Tänk på att välja en design som är bekväm och som passar den typ av handled som det ska sitta på.

Hur snabbt får man smycket?

Det smycke som du beställer från Blingit bör vara framme hos dig inom 1 till 2 dagar förutsatt att du beställer en vardag. Kom ihåg att du får öppet köp i 30 dagar. Det gör det ännu enklare att välja ARock smycken som present.

Vilka färger finns ARock smyckena i?

ARock har tagit fram smycken som går i färgerna brunt, svart, silver och guld. De har ett lugnt formspråk och inkluderar inga färgsprakande stenar eller annat som går emot den naturliga stilrenheten.

Hur långa är halsbanden?

Halsbanden är enkla att justera. Halskedjor av stål ligger på omkring 45 cm och kan förlängas med kedjor som kommer med smycket. Tänk på att tillhörande hängen kan vara några centimeter långa och därmed hänga ner en bit över bröstet. I beskrivningen för varje ARock halsband så ser du precis hur långt det är och hur stort eventuellt hänge är.

Populära produkter i denna kategori

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen