• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi imorgon

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Coeur De Lion

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Du har sett 40 av 42 produkter.

Hos Blingit.se hittar du Coeur de Lion GeoCUBE kollektionen som är en fängslande linje med smycken där man hämtat inspiration från de levande och lugnande färgerna som finns i naturen. Den här kollektionen kombinerar mästerligt geometrisk design med en mängd jordnära toner för att skapa smycken som är både moderna och tidlösa. Samtliga smycken finns även att se i vår butik i Höganäs, Skåne.

Smyckena i GeoCUBE kollektionen har en harmonisk blandning av material som kristaller, glas och rostfritt stål, allt noggrant utformat och för hand tillverkat i Tyskland. Färgerna som används i den här kollektionen påminner om den naturliga världen och reflekterar nyanser som djupa gröna skogar, lugna blåtoner från himlen och havet, rika bruna färger på jorden och subtila toner som finns i blommor och bladverk.

Kollektionens namn, GeoCUBE, speglar designens geometriska karaktär. Kuber och rutor som är skickligt arrangerade för att forma intrikata mönster, och erbjuder en modern finnish till smyckena samtidigt som de förblir sofistikerade och eleganta. Dessa geometriska arrangemang speglar också de strukturerade men organiska mönstren som finns i naturen. Varje föremål i GeoCUBE kollektionen är ett konstverk som fångar essensen av naturens färgpalett, vilket ger dig många möjligheter att matcha dessa smycken med din klädsel för dagen.

Oavsett om det är ett par örhängen, ett halsband eller ett armband du letar efter så hittar du den senaste kollekotionen hos oss på Blingit.

Populära produkter i denna kategori

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen