• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi imorgon

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Charms & berlocker från Thomas Sabo

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Du har sett 40 av 215 produkter.

Från Thomas Sabo kommer vackra berlocker som har en mycket speciell design och känsla. Charm-armband är samma sak som armband med berlocker och Thomas Sabo tar fram berlocker som går från sött till coolt. Med ingredienser som silver och pärlor så formges berlockerna för att passa perfekt för dig som gillar smycken med elegans och personlighet. Sabo har också skapat halsband med berlocker som är utformade för att ge den där lekfulla och sköna känslan man får av den här typen av smycken.

Oavsett vad du är ute efter så har Thomas Sabo berlocker som passar dig och din stil.

Skapa ett personligt armband

I vårt sortiment med produkter från THOMAS SABO hittar du inte mindre än 500 berlocker tillverkade i 925 sterlingsilver med intressanta och vackra motiv. Skapa precis det smycke du vill bära och låt det representera just din person. Sedan år 2006 har företaget släppt nya charms två gånger om året och de har blivit ett populärt samlarobjekt för personer världen över. En berlock är även utmärkt att ge bort som present och gör att personen kan bygga på sitt armband allt eftersom tiden går. Välj bland motiv som hjärtan, djur, bokstäver, änglar, stjärnor och månadsstenar. Vissa av berlockerna har även rosé- eller rödguldsplätering. Oavsett om du är ute efter berlocker som passar för en skön sommarsemester eller som en personlig julklapp till någon du tycker om så kommer du kunna hitta dem här. THOMAS SABO erbjuder accessoarer för varje tillfälle och vi finns här för dig om du har frågor eller funderingar.

Hur många berlocker kan jag sätta på mitt armband?

Det bestämmer du helt själv! Vissa gillar att endast ha ett fåtal berlocker för ett stilrent utseende, medan andra gärna bygger på tills det tar stopp. Hur många berlocker som får plats beror på vilket typ av armband du väljer. De kommer både som kedjor och som pärl- eller tygarmband,  och berlockerna hängs på med hjälp av små karbinhakar.

Jag vill sätta berlocker på ett halsband, går det?

Självklart! THOMAS SABO erbjuder även halsband som är anpassade för deras berlocker. Välj den modell du tycker är snyggast och sätt sedan fast dina favoriter. Du kan enkelt sortera ut endast halsbanden genom att klicka i den rutan under ”Modell” i filtreringsmenyn.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen