• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi på måndag

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Magnetörhängen

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Ett örhänge med magnet består vanligtvis av två delar, en dekorativt del som sitter fram på örat och en liten magnet fäst på baksidan örat. De dekorativa elementet i örhänget kan vara tillverkat av olika material, såsom metall, plast, trä eller glas, och kan designas i olika former, storlekar och stilar, allt för att passa din personliga stil. Magneten är vanligtvis gjord av ett starkt magnetiskt material, som neodym, och är tillräckligt liten för att diskret placeras på baksidan av örhänget.

När du bär örhängen med magnet på baksidan av örsnibben sitter dessa väldigt bra och passar särskilt för personer som har problem med att använda traditionella örhängen eller har känsliga örsnibbar. 

Magnetiska örhängen är lättare att sätta på och ta av än traditionella örhängen, vilket gör dem till ett populärt val för barn eller personer med rörelsehinder.

Vill ditt barn inte ta hål i öronen?

Känns det jobbig och besvärlig att ta hål i öronen, testa då örhängen med magnet istället. Denna typ av örhängen finns för både killar och tjejer som vill testa örhängen för första gången.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen