• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Lädersmycken till både henne och honom

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Du har sett 40 av 74 produkter.

Lädersmycken är ett populärt val för personer som vill lägga till en touch av rustik eller bohemisk stil till sina outfits. Lädersmycken kan vara både tuffa och eleganta beroende på vem som har designat smycket, därför har vi på Blingit valt ut ett flertal olika framstående designers och formgivare som har använt sig av just läder i sin design. 

Hos oss så finner du lädersmycken för honom och för henne i olika färg och med oskrivna eller uttalade budskap. I och med att läder påverkas av hudens fukt och töjs och slits då du använder det så får ditt lädersmycke snart en mycket personlig känsla och utseende, men tänk på att förvara det torrt och att undvika att utsätta det för vatten.

Här kommer lite allmän information om lädersmycken som hjälper dig att fatta rätt köpbeslut.

1. Hållbarhet - Läder är ett starkt och hållbart material som tål slitage, vilket gör det till ett bra val för smycken som du planerar att bära ofta. Men tänk på att likt dina skor i löäder så behöver ditt halsband eller armband i läder lite extra kärlek för att hålla länge.

2. Mångsidighet - Lädersmycken kan kläs upp eller ner, vilket gör det till en mångsidig accessoar som kan bäras med en mängd olika outfits och för olika tillfällen.

3. Naturligt utseende - Läder har en naturlig look och känsla som kan lägga till textur och djup till din övergripande look.

4. Miljövänlighet - Vissa människor föredrar lädersmycken eftersom de är gjorda av naturliga material som kan vara hållbart framställda och biologiskt nedbrytbara.

5. Unika design - Lädersmycken kan komma i en mängd olika mönster och stilar, från enkla flätade armband till utarbetade statement-halsband, så att du kan hitta en smycke som passar din personliga stil.

Sammantaget, om du letar efter ett tillbehör som är hållbart, mångsidigt och vill lägga till ett naturligt element till din look, kan lädersmycken vara ett bra val för dig. När du skall duscha och bada så ta av dina smycken, då håller dom längre.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen