• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi imorgon

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Eron - Smycken till killar

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Du har sett 40 av 210 produkter.

Smycken för killar hänvisar vanligtvis till accessoarer eller utsmyckningar som män bär för att utrrycka sin personliga stil. Varumärket Eron har tagit detta lite längre och Erbjuder allt från minimalistiska delar och enkla metallband eller kedjor till mer utarbetade designer som innehåller ädelstenar eller vackra utarbetade detaljer.

Varumärket Eron har inte bara valt att designa de vanliga typerna av smycken för män så som ringar, armband och halsband utan även tagit fram en serie örhängen. Materialvalet i Erons kollektioner är hållbart stål och läder av hög kvalité, givetvis är allt material i samtliga smycken hudvänligt.

Stilen på Erons smycken kan variera kraftigt, från klassisk och traditionell till modern och edgy.

Historien om varumärket;

Det hela började faktiskt redan 2008 när vi startade Blingit, då var det väldigt lätt att hitta varumärken som tillverkade smycken för tjejer men nästan helt omöjligt att hitta ett varumärke som designade snygga smycken till killar. Sagt och gjort, vi startar vårt "egna" varumärke tänkte vi och ur det föddes så sakta varumärket Eron fram.

Vi valde direkt två material till tillverkningen, det ena skulle vara hållbart och hudvänligt så det naturliga valet blev kirurgiskt stål och det andra materialet skulle tillföra lite mer mode i designen så valet föll på läder som är mer följsamt och kan ge det där lite extra till designen. 

Sedan skulle vi klämma fram ett läckert namn också. Vi tänkte så här, vad behöver alla i sina liv jo kärlek och vem personifierar kärleken bäst om inte EROS, kärlekens gud i den grekiska mytologin. Vad är hållbart och svenskt jo JÄRN och för att vara lite internationella så körde vi på det engelska namnet IRON. Dessa två ord EROS och IRON skapade ordet ERON

Populära produkter i denna kategori

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen