• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Astrid & Agnes - Armband

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Här finner Ni alla armband från Astrid & Agnes. Alla smycken från astrid & agnes håller hög kvalité. Designen är skandinavisk och klassisk, samtliga smycken från astrid & agnes är helt fria från nickel, bly och kadmium i enlighet med EU´s krav. Med passion för kontraster skapar astrid & agnes många spännande möten av stål och läder.

Hur fungerar de justerbara låsen på armbanden?

Man behöver inte själv plocka av kedja eller lägga till då man använder sig av armband från Astrid & Agnes som kommer med en liten länk där man kan fästa låset. Det gör att samma armband passar många. Det finns också modeller med elastiskt band som är mycket enkla att trä på handleden. Bangle armbanden har en satt storlek på 6.2 cm i diameter så tänk på att kontrollera detta innan du beställer.

Kan man förlänga armband från Astrid & Agnes?

Ja, många gånger så går det att använda sig av förlängningskedja för att få ett längre armband. Det här kan du se på produktbeskrivningen som också talar om hur lång en eventuell förlängningskedja är.

Hur låser man armbandet med råbandsknopen?

Det här är ett mycket populärt armband i äkta läder som ser effektfullt ut. Det är också mycket behagligt att ha på sig. Dessutom så är det lätt att sätta på då det har ett bälteslås som är gjort i rostfritt stål.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen