• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi imorgon

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

UNO de 50 armband

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Det är inte svårt att förstå varför Uno de 50 armbanden har blivit så populära. Men det kan vara svårt att välja. Du ser en vacker kombination av silverpläterad metall och läder och tänker att den vill du ha bara för att bläddra vidare och se ett ännu häftigare armband med nyckel…

Vi föreslår att du unnar dig mer än ett Uno de 50 armband. Det kan göra livet bra mycket lättare för dig. Uno de 50 smycken är nämligen gjorda för att uttrycka olika sinnesstämningar och då är det inte så dumt att ha ett för varje timma, dag och vecka.

Uno de 50 armband slitstarka material

Det här är armband som du sliter med hälsa. De blir bara vackrare ju mer du bär dem. Under plätering av silver eller guld så finns det bland-metall. Den vackra formen har skapats genom gjutning. Gjutningen följs av efterarbete för att alla delar ska kännas mjuka och följsamma.

Läder är också ett slitstarkt material och det särskilt när det handlar om Uno de 50 smycken som görs av bästa råvaror i Spanien. Armbanden är gjorda av äkta läder och därmed så kan du se fram emot en passform som med tiden blir helt perfekt för dig.

Smarta lås för armbanden

Det är lätt att ta på sig ett Uno de 50 armband. Många gånger så är låset en del av designen. Du hakar enkelt på armbandet och sedan så sitter det precis som det ska. Tänk på att Uno de 50 armband för det mesta kommer i en storlek. Du måste ta en titt på detta innan du beställer och säkra dig om att det är en storlek som du blir nöjd med.

På Blingit så ser du vilka storlekar som finns tillgängliga. När ett Uno de 50 armband går att öppna så passar det de flesta. Det bör inte glida av din armled då du har hakat fast låset. Om du av någon anledning inte är nöjd med passform eller armband så kan du dra nytta av vår öppet-köp-policy på 30 dagar.

För henne och för honom

Om du letar efter ett fint herr armband så kan du finna flera fina modeller från Uno de 50. Designen är gjord så att många av armbanden kan användas både av henne och av honom. Det är upp till ditt tycke och smak vilket armband som blir rätt för dig och din stil!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen