• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Om oss

Blingit.se startade redan 2008 och är inte bara en webshop, det är en destination för alla smycksälskare som söker det senaste och mest trendiga i branschen. Vi är en liten familjeägd verksamhet med endast två anställda, vilket ger oss möjlighet att ge varje kund en personlig och omsorgsfull service från början till slut.

Som en del av vår dedikation till kundnöjdhet är det viktigt för oss att du känner dig trygg och nöjd med din upplevelse hos oss. Om det någonsin uppstår några frågor eller om något inte blivit som du förväntat dig, är det bara att höra av dig till oss. Vi finns här för att lyssna och hjälpa till på bästa sätt.

Vi förstår att det ibland kan det vara svårt att nå oss på telefon, särskilt när vi har kunder i butiken. Men var inte orolig - om du inte får tag i oss över telefon, är det bara att skicka ett mail så återkommer vi till dig så snabbt vi bara kan. Din tillfredsställelse är vår främsta prioritet, och vi är här för att se till att du får den bästa möjliga upplevelsen när du handlar hos oss.

Vad är det som gör Blingit.se så speciellt? Först och främst är det vårat löfte till Er kunder om snabb leverans, konkurrenskraftiga priser och en kundservice i absoluta toppklass. Med en dedikation till att erbjuda en överlägsen shoppingupplevelse har vi samlat ett imponerande utbud av smycken från ca 40 olika varumärken. Med mer än 5 000 artiklar tillgängliga på eget lager kan vi garantera den snabbaste leveransen till dig.

Det har visats sig genom åren att det inte bara är Ni kunderna som uppskattat vårt engagemang och professionalism. Butiken har blivit utsedd till Sveriges bästa smyckessida av flera oberoende butiksguider och har ett enastående betyg på 9,9 av 10 möjliga poäng på Trustpilot. Det ser vi som ett bevis på att vi inte bara lever upp till förväntningarna utan överträffar dem.

För att ytterligare bekräfta våra åtagande till dig och din trygghet, har vi certifierat Blingit.se enligt kraven för Certifierad E-handel.

Blingit.se's uppdrag är enkelt - erbjuda Er kunder det allra senaste inom smycken och accessoarer till fördelaktiga priser. Genom ständig utveckling och uppdatering av sortimentet håller vi oss i framkant av de senaste trenderna och strävar efter att erbjuda dig det bästa urvalet av smycken och accessoarer.

Förutom webbplatsen Blingit.se så har vi också en fysisk butik på Bruksgatan 15 i Höganäs, där Ni kan upptäcka och utforska vårt enorma sortimentet av smycken.

Så oavsett om du är ute efter det senaste modetrenderna eller letar efter det perfekta smycket för en speciell tillställning, kan du lita på att vi har det du behöver för att lysa upp din stil lite extra.

Tusen tack för att du väljer att stödja vårt familjeföretag. Vi ser fram emot att hjälpa dig med alla dina behov och önskemål, och att göra din shoppingupplevelse så smidig och trevlig som möjligt.

 

Veronica Löfgren

 

 

Personlig integritet och cookies läs mer här.

 

Företagsfakta;

Blingit.se, Bruksgatan 15, 263 39 Höganäs.

Tel; 070-584 92 30, Telefontid vardagar 09,00-14,00.

Mail; [email protected]

Innehar F-skattsedel.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen