070-584 92 30​      Vardagar 09.00 - 14.00

CartVarukorg (0)

Vattumannen stjärntecken

20 januari – 19 februari.

Vattumannen är stjärntecknet som beskrivs som blygsamt och anspråkslöst. Vattumannen strävar mot sina mål i tysthet och kan ibland ta till metoder som kan verka lite annorlunda men som visar sig vara effektiva. Det sägs att människor med detta stjärntecken är ärliga, lojala och mycket intelligenta. De är också lättsamma och får ofta vänner på ett naturligt sätt. 


Sortera efter
Visa fler

MEST POPULÄRA I DENNA KATEGORI

Vattumän kan även ha sidor av lathet och vara lite stökiga. Det här är dock något som de är väl medvetna om. Det är också vanligt med människor födda i Vattumannens tecken som tycker om att tänka filosofiskt samt att på olika sätt skapa konst.

Ametisten, som är månadssten för februari, är stenen som förknippas med Vattumannen då den förstärker den intuitiva egenskapen. Ametisten är ju också en symbol för kärlek och trohet vilket passar detta stjärntecken mycket bra. Det här är också en sten som har med klarhet att göra och som hänger samman med Vattenmannens idealism. Vattumannens stjärntecken brukar symboliseras av en man som bär vatten. Det här beror på att man vill visa den insamlande aspekten som är en naturlig del av Vattumannens personlighet.

Personer med detta tecken söker kunskap och sanning, och när de väl har samlat in sina sanningar så vill de gärna “hälla ut” dessa och dela med oss andra. Vatten står som symbol för många saker som renhet och hälsa. Vattumannen tycks ha ett naturligt behov av att rengöra sig själva, sin omgivning och till och med världen från lögner. Det är inte ovanligt att Vattumän har serviceyrken där de får en chans att rätta till världen. Bra partners till Vattumannen kan vara Stenbockar eller Jungfrur.


checkout Till Kassan
Produkter
Varumärken
Övrigt