• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi imorgon

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

December Månadsstenar

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Blå Topas – Det här är en sten som står för lycka, hopp, förlåtande samt äkta vänskap. Man tror att denna sten kan verka mot spänningar och även bidra till bättre balans i livet. Du lär inte tappa bort ett smycke med blå Topas som månaddsten för det sägs att denna ädelsten kan vara en hjälp för att hitta sådant som har kommit bort. Den blå Topasen kan också rekommenderas mot hosta, migrän och nervositet.

Tanzanite – Stenen har fått sitt namn från landet Tanzania där den upptäcktes så sent som i slutet av 1960-talet. Färgen är blå-violett och det är just färgen som gör stenen så pass eftertraktad. Många gånger så används Tanzanite som ett billigare alternativ till Safirer.

Zircon – Det här är en sten som kan komma i många olika färger och som länge har använts som en imitation av diamanten. Det här är med andra ord en mycket vacker sten. Legender säger att Zircon kan verka smärtlindrande och även skydda den som reser från sjukdom och skador. Dessutom så säger man att Zircon verkar mot mardrömmar och säkrar en god natts sömn.

Turquoise – Det här är en ädelsten som beskrivs som en av de som har använts av människan allra längst. Den kan vara grönblå eller påminna om himlen i sin färg. Turquoise används ofta som pärlor i halsband och armband och ger en mycket frisk och uppiggande känsla som många uppskattar.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen