• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi imorgon

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Halsband från Les Georgettes

 

Till vem

Modell

Färg

Varumärke

Pris

Bär ditt Les Georgettes halsband som det är eller lägg in läderbandet med effektfull färg! Det här är smyckesmärket som har fått stor uppmärksamhet tack vare deras kreativitet. Mönster som tar dig till platser där det finns djur som ser ut som tagna ur fantasin ger krydda i tillvaron. Les Georgettes halsband har samma stil som deras armband och ringar och är ett utmärkt komplement.

Men det går också bra att bära ett halsband från Les Georgettes solo, som den enda smyckning du har idag. Det blir särskilt fint när du tänker på hur färgen på läderinlägget kommer att matcha din topp. Kontraster kan ge effekter som känns lite mer.

Les Georgettes halsband är innovativa

Den runda medaljongen kan se enkel ut. Men Les Georgettes halsband är både innovativa och spännande. Du kan köpa till ett runt läderinlägg som du sedan matchar eller kontrasterar med. Färgen kommer att framhäva mönstret som finns på hänget.

Du kan välja mellan silver- och guldpläterade hängen. De finns i olika storlek. De medelstora varianterna ligger på omkring 2,5 cm. Var noga med att se på faktiskt storlek på ditt Les Georgettes halsband då du ska köpa till läderinlägg med färg.

Längden på halskedjan ligger på mellan 43 och 45 cm. Det betyder att hänget kommer ner en bit från halsen. Det ger en lekfull känsla som bidrar med energi och glädje när du bär smycket.

Du kan givetvis bära ditt halsband från Les Georgettes precis som det är. Läderinläggen med två färger är en fin effekt, men form och mönster är minst lika viktiga. Och när du ändå har en topp med stark färg får du ju en liknande effekt då den syns genom smyckets ihåliga design.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen