• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi imorgon

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Astrid & Agnes - Smycken

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Du har sett 40 av 124 produkter.

De vackra smyckena från Astrid & Agnes är inga främlingar i de stora modemagasinen, snarare tvärtom. Den starka och skandinaviska designen som speglar varumärket älskas av många kvinnor. Grundarna Janina Björnberg och Sofie Axelsson har även skapat varumärket Arock, som är snygga och tuffa smycken för män.

Här hittar du armband, halsband, ringar och örhängen från Astrid  Aagnes med en spännande variation av stilar och material. Samtliga smycken håller hög kvalitet och är helt fria från nickel, bly och kadmium i enlighet med EU:s krav. Du hittar lätt dina personliga favoriter bland de här vackra och omtyckta smyckena som passar bra till såväl vardag som fest eller bara när du vill komplettera din look med det där lilla extra.

Upptäck vårt utbud av stilfulla smycken från Astrid & Agnes och handla tryggt online i vår webbshop med bra priser och snabba leveranser. Hos oss på Blingit hittar du smycken för alla stilar och tillfällen.

Astrid & Agnes smycken har attityd. Vissa modeller är kraftfullare men ändå mycket stilistiska. Man kan säga att de uttrycker den nordiska skönheten som är naturlig men som kan ta plats. I början så såldes deras smycken på frisörsalonger i Sverige, men med tiden så spreds ryktet och modetidningar fick upp ögonen för Astrid & Agnes. 

Skaparna bakom varumärket är Janina Björnberg som hade jobbat med skor och textil och Sofie Axelsson hade bakgrund som frisör. Janina kom till Sofie för att få hjälp med håret och rätt så snart så kom de på att de hade ett gemensamt intresse för design. Det ledde till ett samarbete och smycken i äkta läder och i rostfritt stål.

Den som är ute efter mycket hållbara smycken med en design som är lätt att ta till sig kommer att finna favoriter i Astrid & Agnes kollektioner. Dessa inkluderar armband, halsband, örhängen och ringar som man kan kombinera eller bära separat tillsammans med andra accessoarer.

Vilka material används för att skapa Astrid och Agnes smycken?

Astrid & Agnes smycken inkluderar material som äkta läder, rostfritt stål och cubic zirconia stenar. Du kan se i beskrivningen av varje smycke här på Blingit precis vad som ingår i det.

Är Astrid & Agnes smycken av äkta guld?

Nej, men du kan välja smycken med guldfärg och det finns både gult guld och roséguld.

Är detta nickelsäkra smycken?

Ja, då de tillverkas av läder och rostfritt stål så rör det sig om nickelsäkra smycken. Men det är alltid viktigt att du är medveten om hur du reagerar på dessa material och då särskilt vad gäller örhängen som för vissa kan orsaka irritation om de inte är av ädlare metaller.

Vilka färger kan man få smyckena i?

Kollektionerna rymmer guldfärgade, silverfärgade såväl som svarta smycken med glittrande inslag av stenar. Många modeller finns i flera färger och det kan du se här på Blingit. Om du vill kombinera ett Astrid & Agnes armband med andra smycken i samma stil så bör du finna örhängen, ringar och halsband i samma färgskala.

Kommer dessa smycken i presentförpackning?

Som regel så gör de inte det. Men Astrid & Agnes smycken levereras i fina sammetspåsar som också kan användas då man vill ge bort som present.

Kan man bada och duscha med smyckena av rostfritt stål?

Rostfritt stål är slitstarkt och därmed så behöver du inte oroa dig för att det kanske skvätter lite vatten på armbandet då du diskar eller tvättar händerna. Men som regel så bör man ta av sig smycken då man badar och duschar. Inslag som stenar, läder och känsliga låspartier kan ta skada om man inte är försiktig.

Tål äkta läder vatten?

Läder är känsligt för vatten och kan försvagas om det blötläggs alltför ofta. Vi rekommenderar att man lägger undan Astrid & Agnes smycken då man ska bada eller sporta så att de inte slits ut.

Populära produkter i denna kategori

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen