090 - 14 92 30      Vardagar 09.00 - 14.00

CartVarukorg (0)

astrid & agnes smycken

De vackra smyckena från astrid&agnes är inga främlingar i de stora modemagasinen, snarare tvärtom. Den starka och skandinaviska designen som speglar varumärket älskas av många kvinnor. Grundarna Janina Björnberg och Sofie Axelsson har även skapat varumärket AROCK (tidigare a&a man), som är snygga och tuffa smycken för män.

Här hittar du armband, halsband, ringar och örhängen från astrid&agnes, med en spännande variation av stilar och material. Samtliga smycken från astrid&agnes håller hög kvalitet och är helt fria från nickel, bly och kadmium i enlighet med EU:s krav. Du hittar lätt dina personliga favoriter bland de här vackra och omtyckta smyckena som passar bra till såväl vardag som fest när du vill komplettera din look med det där lilla extra.

Upptäck vårt utbud av stilfulla smycken från astrid&agnes och handla tryggt online i vår webbshop med bra priser och snabba leveranser. Hos oss på Blingit hittar du smycken för alla stilar och tillfällen.

Läs mer

Sortera efter
Visa fler

Mest populära i denna kategori just nu.

Skaparna bakom ARock herr smycken tar också fram vackra smycken i rostfritt stål och äkta läder för henne. Janina Björnberg hade jobbat med skor och textil och Sofie Axelsson hade bakgrund som frisör. Janina kom till Sofie för att få hjälp med håret och rätt så snart så kom de på att de hade ett gemensamt intresse för design. Det ledde till ett samarbete och smycken för män och kvinnor i äkta läder och i rostfritt stål.

Astrid & Agnes smycken har attityd. Vissa modeller är kraftfullare men ändå mycket stilistiska. Man kan säga att de uttrycker den nordiska skönheten som är naturlig men som kan ta plats. I början så såldes deras smycken på frisörsalonger i Sverige, men med tiden så spreds ryktet och modetidningar fick upp ögonen för Astrid & Agnes.

Den som är ute efter mycket hållbara smycken med en design som är lätt att ta till sig kommer att finna favoriter i Astrid & Agnes kollektioner. Dessa inkluderar armband, halsband, örhängen och ringar som man kan kombinera eller bära separat tillsammans med andra accessoarer.

Vilka material används för att skapa Astrid och Agnes smycken?

Astrid & Agnes smycken inkluderar material som äkta läder, rostfritt stål och cubic zirconia stenar. Du kan se i beskrivningen av varje smycke här på Blingit precis vad som ingår i det.

Är Astrid & Agnes smycken av äkta guld?

Nej, men du kan välja smycken med guldfärg och det finns både gult guld och roséguld.

Är detta nickelsäkra smycken?

Ja, då de tillverkas av läder och rostfritt stål så rör det sig om nickelsäkra smycken. Men det är alltid viktigt att du är medveten om hur du reagerar på dessa material och då särskilt vad gäller örhängen som för vissa kan orsaka irritation om de inte är av ädlare metaller.

Vilka färger kan man få smyckena i?

Kollektionerna rymmer guldfärgade, silverfärgade såväl som svarta smycken med glittrande inslag av stenar. Många modeller finns i flera färger och det kan du se här på Blingit. Om du vill kombinera ett Astrid & Agnes armband med andra smycken i samma stil så bör du finna örhängen, ringar och halsband i samma färgskala.

Hur fungerar de justerbara låsen på armbanden?

Man behöver inte själv plocka av kedja eller lägga till då man använder sig av armband från Astrid & Agnes som kommer med en liten länk där man kan fästa låset. Det gör att samma armband passar många. Det finns också modeller med elastiskt band som är mycket enkla att trä på handleden. Bangle armbanden har en satt storlek på 6.2 cm i diameter så tänk på att kontrollera detta innan du beställer.

Kan man förlänga armband från Astrid & Agnes?

Ja, många gånger så går det att använda sig av förlängningskedja för att få ett längre armband. Det här kan du se på produktbeskrivningen som också talar om hur lång en eventuell förlängningskedja är.

Kommer dessa smycken i presentförpackning?

Som regel så gör de inte det. Men Astrid & Agnes smycken levereras i fina sammetspåsar som också kan användas då man vill ge bort som present.

Hur låser man armbandet med råbandsknopen?

Det här är ett mycket populärt armband i äkta läder som ser effektfullt ut. Det är också mycket behagligt att ha på sig. Dessutom så är det lätt att sätta på då det har ett bälteslås som är gjort i rostfritt stål.

Kan man bada och duscha med smyckena av rostfritt stål?

Rostfritt stål är slitstarkt och därmed så behöver du inte oroa dig för att det kanske skvätter lite vatten på armbandet då du diskar eller tvättar händerna. Men som regel så bör man ta av sig smycken då man badar och duschar. Inslag som stenar, läder och känsliga låspartier kan ta skada om man inte är försiktig.

Tål äkta läder vatten?

Läder är känsligt för vatten och kan försvagas om det blötläggs alltför ofta. Vi rekommenderar att man lägger undan Astrid & Agnes smycken då man ska bada eller sporta så att de inte slits ut.


checkout Till Kassan
Produkter
Varumärken
Övrigt