• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi på måndag

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Coeur De Lion halsband

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Coeur de Lion är ett anmärkningsvärt smyckesmärke känt för sina intrikata och kreativa design samt sin höga kvalité. Kolla bara in vårt breda sortiment med halsband som passar olika stilar och tillfällen.

Deras halsband kännetecknas ofta av unika kombinationer av material, former och färger. Dessa material kan inkludera kristaller, glaspärlor, rostfritt stål, ädelstenar och ibland även naturmaterial. Denna kombination resulterar i smycken som är visuellt fängslande och har en mångsidig färgpalett. Beroende på kollektion och design kan du förvänta dig att hitta en rad färger inspirerade av naturen, såväl som djärvare och mer levande nyanser för att kunna matchas olika klädstilar.

Coeur de Lion är stolt över sitt hantverk och sin uppmärksamhet på detaljer. Varumärkets engagemang för kvalitet säkerställer att varje halsband är noggrant utformat för hållbarhet och livslängd. Deras förmåga att blanda klassisk och modern estetik gör deras smycken anpassningsbara till en hel rad olika tillfällen i livet.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen