070-584 92 30​      Vardagar 09.00 - 14.00

CartVarukorg (0)

Väduren stjärntecken

21 mars – 19 april

Väduren kännetecknas av styrkor som mod, bestämdhet, entusiasm, optimist, ärlighet och passion. Samtidigt så kan den som föds under detta stjärntecken vara otålig, impulsiv och stundtals aggressiv. Det är de sistnämnda egenskaperna som gör att det inte alltid är så lätt att vara i en relation med en Vädur.


Sortera efter


MEST POPULÄRA I DENNA KATEGORI

Vädurar tycker om att leda och de har inget emot fysiska utmaningar. Därmed så är det rätt så vanligt att se Vädurar aktiva inom krävande sporter som inte kräver något samarbete med andra. I gruppsammanhang så har Väduren svårt för inaktivitet och förseningar och det bör man tänka på om man har Väduren som chef. För Väduren så är dynamik och fart ett måste och tävling är också något som många födda under detta tecken tycker om. De är alltid först med allt. Det spelar ingen roll om det handlar om jobb eller sociala sammanhang. Det här är ett eldtecken som även har inslag av god organisation vilket leder till snabbhet och effektivitet. Väduren får allt gjort till lunch!

Det är som sagt inte helt enkelt med relationer med en Vädur då personer med detta stjärntecken kan upplevas som krävande och kritiska då andra inte lever upp till deras förväntningar. Den förälskade Väduren kan vara otroligt kärleksfull och passionerad men det kan slå över och bli för mycket av det goda. När balansen hittas så kan det bli till ett långt och vackert förhållande. En bra match till Väduren är Lejonet som också är varmt och passionerat.

Ett bra val av sten i smycken till Väduren är Akvamarin som har en kylande och lugnande effekt som kan verka för bättre balans.


checkout Till Kassan
Produkter
Varumärken
Övrigt