• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Örhängen från Caroline Svedbom

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Du har sett 40 av 140 produkter.

I sortimentet från Caroline Svedbom hittar du eleganta smycken som drar inspiration från den passion som går att finna i Sydeuropeiska länder som Italien, vars juvelerare länge har uppväckt fantasin bland de som arbetar med smycken. Det var dessa platser som inspirerade Caroline att grunda sitt eget smyckeföretag där hon kunde dela hennes design med världen.

Många av de örhängen som finns här följer den stil som du säkert kan känna igen om du har sett resten av utbudet från Caroline Svedbom: färgstarka kristaller formade som tårdroppar insatta i vackert formad metall. Precis som alla andra smycken från Caroline Svedbom är dessa örhängen handgjorda på ett klassiskt sätt och med material av en hög kvalitet. Det finns många olika örhängen att välja mellan, och du kan säkert hitta någonting som passar dig.

Kan man använda örhängen om man är nickelallergiker?

Det här beror på hur känslig du är. Alla örhängen är nickelsäkra men om du vet att du normalt sett inte kan använda smycken som är gjorda av annat än guld eller metaller som platina så bör du hålla dig till detta.

Hur stora är Dione örhängena?

Det syns på bild att de tar plats och det är också därför som så många älskar modellen Dione. Längden ligger på 4.5 cm och bredden på 2.4 cm. Modellen är också formad på ett sätt som gör att örhänget syns ordentligt då det rör på sig och kristallerna glittrar. Classic Drop har också en väl tilltagen längd på 3.5 cm men är hälften så breda så de kan ses som lite mer tillbakalutade än färgsprakande Dione.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen