070-584 92 30​      Vardagar 09.00 - 14.00

CartVarukorg (0)

Armband från Caroline Svedbom


Sortera efter
Visa fler

MEST POPULÄRA I DENNA KATEGORI

Caroline Svedbom finns till för dig som tycker om klassiska handgjorda smycken. Caroline hade länge haft en passion för smycken och hon grundade företaget med målet att erbjuda en färgstark feminin kollektion, med en design inspirerad av Italien, Grekland, och andra länder i södra Europa. Om du är ute efter en vacker stil som påminner om medelhavets stränder är sortimentet från Caroline Svedbom något för dig.

Dessa eleganta armband består av metall vriden på ett sätt som påminner om rep och som avslutas med droppformade kristaller i absolut bästa kvalité. Välj fritt mellan ett antal olika färger och bestäm själv vilket som passar dig bäst. Tveka inte att göra ett köp för dig själv eller som present till någon annan.


Vilka material är Caroline Svedbom armband i?

Alla armband från Caroline Svedboms kollektion är tillverkade för hand i en familjedriven studio i Grekland. De material som används är nickeltestad råmässing som pläteras med 18 karats guld eller rodium. Stenarna som användas kommer från Österrike och är några av världens finaste kvalitetskristaller.

Hur stora är armbanden från Caroline Svedbom?

Armbanden har en diameter på 6 cm och kräver ingen låsning. De har ofta en design med kristaller vid ändarna och är gjorda för att enkelt glida på din armled. Även om de inte kräver något lås så rekommenderad vi att du kollar om 6 cm kommer att passa din handled. Om det blir för stort eller för litet så finns det bättre armbandsmodeller här på Blingit för dig.


checkout Till Kassan
Produkter
Varumärken
Övrigt