• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi på måndag

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

From Soldier To Soldier - Smycken

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Du kanske har uppmärksammat att kändisar som Jennifer Love Hewitt, A.J. Buckley och Allan Cumming bär ett enklare armband med ett litet lås som ibland är format som ett hjärta. Det här armbandet har namnet Soldier to Soldier och det bars från början av amerikanska och engelska soldater i Irak och i Afghanistan.

När armbandet Soldier to Soldier senare lanserades som ett sätt att stötta återvändande soldater och deras familjer så var det många som tyckte om konceptet. Det här är helt enkelt vänskapsarmband där 10% av försäljningspriset går till Fredsbaskrarna Sverige som är med och stöder soldater som har skadats i tjänst. Ändamålet är mycket gott, och så skadar det inte att armbanden är väldigt snygga och coola.

Armbandet From Soldier To Soldier från Aagaard är gjort av fallskärmslina. Armbandet har ett lås som är i silver och som kan vara förgyllt. Man kan få det i olika färger och dessutom så kan det ingå en kristall eller diamant. Smycket är vackert och mycket originellt och det står för något som är lite mer än snygg design och mode. 10 % av intäkterna från From Soldier To Soldier går till soldater och deras familjer. Det här är mode med gott samvete.

Inspiration från soldater i Irak och Afghanistan

Inspirationen till smyckena som ingår i kollektionen From Soldier To Soldier har tagits från smycken som bars av soldater i Irak och Afghanistan. Kampanjen är både till att få in pengar till soldater som kommer hem från krig och för att ge dem mer uppmärksamhet. 10 % av pengarna som kommer in från försäljningen av dessa smycken går vidare till organisationer som Help for Heroes som jobbar med att hjälpa skadade krigsveteraner och deras familjer.

Överlevnadsarmband

Armbanden som är gjorda av fallskärmslina kallas också för överlevnadsarmband. Man kan nämligen nysta upp armbandet och använda linan för flera olika saker. Det har också förkommit att soldater har gett varandra dessa armband som en symbol på vänskap och kärlek. Det kan vara så att en knapp från en uniform fungerar som lås på armbandet. Det här är en symbol för det band som uppstår mellan soldater och som aldrig försvinner. För vissa så står varje knut i armbandet för en fallen soldat.

Mycket mening och tanke och så väldigt fina armband som man verkligen kan vara stolt över att bära.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen