• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi på måndag

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Armband till barn

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Minnesvärda barnarmband

Letar du efter en present till ett lite mindre födelsedagsbarn? Då ska du ta en titt på våra snygga och gulliga barnarmband, som alltid är lika uppskattade av de lite yngre. I vårt utbud hittar du snygga armband för barn med berlocker i form av roliga och söta figurer, men även armsmycken som passar de lite tuffare eller äldre barnen, i olika modeller och material. Med ett armband i paketet blir gåvan garanterat en uppskattad sådan, och fungerar lika väl till födelsedagen, dopet som till någon annan speciell högtid du vill uppmärksamma.

Blingit.se har ett brett utbud av snygga armband för barn från de ledande märkena på marknaden. Oavsett om du letar efter ett gulligt barnarmband till en liten stjärna i ditt liv, eller ett lite tuffare och trendigare smycke till den nyblivna tonåringen så hittar du det du söker här. Vi har armband i elegant silver, trendig metall i olika färger samt tyg, som fungerar som en snygg accessoar även för de minsta. Alltid smycken till bra priser och i den senaste designen, såväl som stilrena och klassiska modeller som aldrig går ur tiden.

Hur tar man bäst hand om armband för barn?

Eftersom armband är en uppskattad gåva hos såväl minstingar som tuffa tonåringar kommer det garanterat att användas flitigt. Det gör det extra viktigt att det tas hand om på rätt sätt och förvaras där det inte utsätts för onödigt slitage. På så sätt kommer barnarmbandet att behålla sin kvalitet och fina glans så länge som möjligt. Alla smycken, oavsett material, bör förvaras i ett smyckeskrin eller en liten organzapåse och gärna hållas åtskilda från varandra. Det gör inte bara att barnets armband kommer att vara lättare att hitta, utan också att de olika materialen inte skadas eller påverkas av varandra. Undvik även att utsätta smyckena för starka medel och vatten i så stor utsträckning som möjligt eftersom det kan skada materialet och finishen.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen