• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi imorgon

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Halsband från Thomas Sabo

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Du har sett 40 av 88 produkter.

Sensuella och stilfulla halsband

Enkelhet kan vara komplicerat och det är en konstart i sig att hitta det vackra i det enkla. Det tyska varumärket Thomas Sabo bemästrar denna konstart till fullo. Sensualitet, stil och kvalitet är ledord som präglar halsbanden från Thomas Sabo och den som har ett Thomas Sabo i sin ägo behöver aldrig fundera på vilket halsband som passar bäst till den övriga outfiten.

I sin kollektion med eleganta halsband ger Thomas Sabo dig möjlighet att botanisera bland blanka pärlor, klassiska former som hjärtan eller cirklar med stenar i olika färg. Du hittar halsband i blankt eller oxiderat silver och med eller utan guld-eller roséplätering. Tunna halslänkar med infästa evighetstecken där avsikten är att göra halsbandet ännu mer unikt med en speciellt utvald berlock som tillägg är en unik och säkerligen mycket uppskattad gåva till någon du tycker om.

Forma ditt uttryck

Uttryck din personlighet och stil med ett halsband från Thomas Sabo. Kollektionerna med halsband inkluderar smycken med andliga budskap såväl som former som leder till eftertanke. Ditt Thomas Sabo halsband är ett unikt smycke som kommer med så mycket känsla. Kanske bär du din berlock innanför kläder nära hjärtat. Budskapet kan vara enbart för dig som en styrka i vardagen då du behöver mer kraft och inspiration. Dessutom så kan du lätt säga grattis, förlåt eller bara visa kärlek med ett halsband från Thomas Sabo som du ger till en person som är betydelsefull för dig.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen