070-584 92 30​      Vardagar 09.00 - 14.00

CartVarukorg (0)

Vågen stjärntecken

23 september – 22 oktober

Vågen är stjärntecknet som kommer med styrkor som diplomati, rättvisa och förmågan att samarbeta. Den som är född under detta tecken kan samtidigt var konflikträdd och stundtals tycka lite synd om sig själv. Vågen tycker om harmoni och att dela med andra. Han eller hon har svårt för våld, orättvisor och folk som tar för stor plats. Vågar är för det mesta lugna människor som inte tycker om att vara ensamma, och som gillar att samarbeta med andra.


Sortera efter
Visa fler

MEST POPULÄRA I DENNA KATEGORI

Vågen har ett fint intellekt och tycker om bra böcker och intressanta människor. De tycker också om fina saker och kvalitet är alltid viktigare än kvantitet för Vågen. Det här är människor som ser vikten av balans och symmetri och som alltid är ute efter rättvisa. Det är sällan som en person med stjärntecknet Våg arbetar ensam. De finns för det mesta med som en del av ett team där de gör stor nytta med sin fina känsla för fred och balans. Vågen tycker inte om att välja sida i konflikter och undviker detta då det är möjligt.

Det kan vara svårt att få fram vad Vågen själv egentligen tycker om något då de stundtals glömmer bort detta. Vågen tycker om att vara i ett stadigt förhållande och blir för det mesta riktigt fina partner då de är så pass bra på att samarbeta. Detta tecken passar särskilt bra ihop med Vattumannen, Tvillingen och Skytten. Fisken och Kräftan är inte bra val av partner för Vågen.

Smycken med Citrin, Rosenkvarts och Safirer passar mycket bra till den som har stjärntecknet Vågen, men det ska förstås vara vackra smycken då skönhet är viktigt för personer under detta tecken. Ett presenttips är även stjärntecknet Vågen från Pilgrim eller en berlock med rosenquarts från varumärket Thomas Sabo.


checkout Till Kassan
Produkter
Varumärken
Övrigt