• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi imorgon

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Sif Jakobs smycken

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Du har sett 40 av 121 produkter.

Italiensk design har länge varit känd som en av de mest eftertraktade och Italien är på många sätt en metropol både för mode och smycken. Även skandinavisk design är känd och omtyckt över hela världen, så vad får man egentligen om man kombinerar dessa helt skilda designer? Sif Jakobs är ett smyckesföretag som grundades av kvinnan med samma namn. Hon föddes på Island, studerade till guldsmed i Sverige, har sin bas i Köpenhamn och älskar Italien.

Sif tillverkar smycken av hög kvalitet och som andas både italiensk lyx och elegans samtidigt som stilen verkligen känns skandinaviska på många sätt. För dig som letar efter lyxiga och exklusiva smycken som både är stilrena och minimalistiska men samtidigt eleganta, är Sif Jakobs smycken rätt val. Som Sif Jakobs återförsäljare erbjuder vi på Blingit ett varierat utbud av vackra smycken från den populära designern.

Kvalitet, design och hållbarhet hos Sif Jakobs jewellery

Letar du efter en vacker gåva att ge till någon du tycker om? Eller spanar du efter något fint till dig själv? Sif Jakobs jewellery är både prisvärda och kvalitativa. Här kan du alltid lita på att kvaliteten är på topp och att designen är tidlös. Du hittar gedigna material som äkta silver men även smycken med roséguldplätering och vackra zirkoniastenar. För dig som gillar en rockigare stil finns mängder av snygga Sif Jakobs smycken i läder. Kombinationen av läder och glittrande stenar känns både lyxig och tuff. Vad många gillar med just Sif Jakobs är att hon erbjuder många olika stilar och kollektioner. Här finns både något för dig som älskar lyx och glittrande smycken, men även för dig som dras mer åt stilrena och enklare former eller tufft och rockigt. Vi på Blingit är en Sif Jakobs återförsäljare och erbjuder något för alla – hitta dina favoriter redan idag!

Inspirationen till de vackra smyckena får Sif Jakobs från många olika ställen och särskilt från Island. Hon har hämtat en hel del från Islands unika natur men säger att Italien har varit den allra största källan till inspiration. Alla Sif Jakobs smycken har namn efter Italienska städer. Sif Jakobs vänder sig till alla kvinnor. Hennes smycken är till tjejer såväl som till deras mormödrar. Elegansen gör att de flesta finner en favorit i hennes kollektioner, och så är det ju roligt med smycken som man kan kombinera på olika sätt.

Ringarna från Sif Jakobs har blivit mycket populära. De glittrar vackert i olika färger och har olika bredd. Man kan bära ett tunt band som det är eller kanske ett bredare. Eller så kan man välja att kombinera för att få en ny effekt. Med flera band hemma så är det enkelt att skapa en ny känsla varje morgon och inför festen. Med allt från enklare läderarmband till festliga örhängen så är detta ett märke för varje smak och tillfälle. Det rymmer också smycken för män som är smakfulla och bekväma.

Vilka material finns i Sif Jakobs smycken?

Sif Jakobs kollektioner inkluderar en rad olika material. Läderarmbanden smyckas med silver och zirkonia-stenar som har slipats för att glittra extra vackert. Vissa smycken är gjorda av silver som har pläterats med 18 karat guld eller rhodium. I våra beskrivningar av varje smycke så finner du exakt vilka material som ingår.

Hur blir Sif Jakobs smycken så glittriga?

Det är inte diamanter men det glittrar bra mycket mer än vad man normalt sett ser då zirkoniakristaller används. Sif Jakobs får fram effekten genom att slipa kristallerna på två sätt. Med en kombination av princess och bagguette slipning så glittrar kristallerna på ett fantastiskt sätt.

Hur ska man bära de långa läderarmbanden?

De förekommer ofta på bilder från Sif Jakobs och armbanden som viras två varv runt armleden bör sitta på rätt sätt för att det ska bli snyggt. Vira två varv och använd magnetlåset för att få det hela på plats. Tänk på att de vackra stenarna givetvis ska sitta mot utsidan hela vägen runt.

Finns det kristaller hela vägen runt ringen?

Ringarna som har kristaller i svart, vitt och andra färger har stenar halva väggen runt. Den halva som du bär mot insidan av handen är slät och utan kristaller.

Kan man anpassa ringarnas ringstorlek?

Det här är ringar utan skenor och de går inte att ändra storlek på. Tänk därför på att välja rätt storlek för dig då du beställer.

Hur kan man kombinera ringarna?

Ringarna är gjorda för att passa fint tillsammans. Det är helt och hållet upp till dig hur du vill kombinera. Passformen är perfekt så det är bara att bära olika ringar tillsammans och känna efter vad som känns snyggt och rätt för dig.

Kan man ge bort Sif Jakobs smycken som present?

Örhängen, armband och halsband är mycket enkla att ge bort som present eftersom de inte kräver en särskilt storlek för att passa. Ringarna kräver att du vet vilken ringstorlek som behövs. Smyckena kommer i fina presentaskar.

Kan man bada med Sif Jakobs armband?

Om de är gjorda av läder så ska du verkligen inte bada och duscha med smycket. För god vård av dina Sif Jakobs smycken så bör du ta av dem då du badar, duschar och behandlar med kroppsprodukter.

Kan man matcha olika smycken från Sif Jakobs?

Ja, det är lätt att matcha Sif Jakobs armband med örhängen, ringar och halsband. Varje kollektion är komplett så att man får flera olika delar. Sedan så är det inte så att man måste bära alla delar för att känna sig väl smyckad. Det går alldeles utmärkt att enbart bära ett Sif Jakobs halsband eller att kombinera smyckena med smycken från andra märken som har samma färger och material.

Kan man ångra smycken som redan har kommit?

Ja, om du av någon anledning ångrar ett smycke som du har köpt så kan du dra nytta av vår öppet köp policy. Den är också en anledning till att det är så enkelt att köpa smycken som presenter från Blingit.

Populära produkter i denna kategori

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen