070-584 92 30​      Vardagar 09.00 - 14.00

CartVarukorg (0)

Kräftan stjärntecken

22 juni – 22 juli

Den som har Kräftan som stjärntecken är antagligen en person med stor fantasi och med förmågan att leva sig in i känslor. Det här är en lojal person som känner sympati och som även kan konsten att övertala. Kräftor är ibland lite tjuriga och de kan också upplevas som en aning manipulativa. Det här är personer som tycker om konst och att ta det lugnt nära vattendrag.


Sortera efter


MEST POPULÄRA I DENNA KATEGORI

Det är mycket vanligt att Kräftor hjälper familj och vänner, och de är för det mesta ett bra val för vänskap. Kräftan tycker inte om främlingar och är rätt så hemlighetsfull med sitt privatliv. Det här är en person som har god intuition och som kan bli rätt så sentimental. Det kan vara svårt att lära känna Kräftan just för att de ofta är så pass hemlighetsfulla och inåtvända, men samtidigt så är det vanligt att personer födda under detta stjärntecken är känsliga och bryr sig om, så när man väl kommer dem in på livet så är det en vinst.

Kräftan tycker inte om konflikter och är snabb med att hjälpa andra vilket kan bero på förmågan att känna empati. Något som är en stor styrka hos personer med detta stjärntecken är den beslutsamhet som leder till att saker och ting drivs igenom som de ska. Som medarbetare så är Kräftan särskilt populär då han och hon hjälper till och behandlar andra på ett mycket fint sätt. Kräftans partner behöver vara en person som kan förstå deras personlighet och behov på rätt sätt. Man brukar säga att Oxen, Skorpionen och Jungfrun är bra val för Kräftan som bör undvika kärleksförhållanden med Vattumannen.

Lämpliga stenar i smycken till Kräftan är rubiner såväl som pärlor.


checkout Till Kassan
Produkter
Varumärken
Övrigt